Atenţie Utilizăm fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul IT-Fashion.ro. Înainte de a continua te rugăm să accepți Politica de confidențialitate.
Sunt de acord!

Access Point TP-LINK EAP115, N 300 Mbps, Fast Ethernet

informatii generale Informaţii generale
  Porturi LAN 1 x 10/100 Mbps
  Wireless Da (IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n)
  Viteza transfer 300 Mbps
  Securitate 64/128 WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA&WPA2-PSK, WPA WPA2
  Frecventa 2.4GHz
  Antena 2 x Antene interna
 

 

 

 

Solutie Wi-Fi Business Accesibila si Scalabila

Access Point Wireless N 300Mbps cu posibilitate de montare pe tavan

 

Construieste si administreaza, pentru afacerea ta, o retea Wi-Fi scalabila folosind solutiile business Auranet, gestionand astfel puterea a sute de echipamente EAP TP-Link la un cost foarte accesibil.

 
 

Administrare Centralizata Fara Probleme.
Nu este nevoie de personal specializat.

Auranet ofera posibilitatea de a crea o retea cu un sistem de management centralizat fara a fi nevoie de personal specializat sau de costuri de instalare.

Controller Software Multifunctional Gratuit

Administrarea si monitorizarea simultana a sute de echipamente EAP Auranet intr-o singura locatie. Spre deosebire de majoritatea controllerelor hardware, software-ul EAP Controller de la TP-Link nu necesita training special sau costuri suplimentare.

 
 
  Mod Cluster Usor de Utilizat

Modul Cluster user-friendly permite administrarea simultana a pana la 24 de echipamente EAP Auranet in reteaua ta business fara a fi nevoie de vreun software sau de echipamente suplimentare. Administreaza reteaua ta gestionand multipe echipamente access point simultan, cu aceeasi usurinta ca si administrarea unui simplu router de acasa.

 
Autentificare Personalizata pentru Vizitatori

Functia Captive Portal ofera posibilitatea de personalizare a setarilor de autentificare pentru vizitatori, imbunatatind astfel controlul utilizatorilor. Administratorii pot crea si optimiza setarile retelei Wi-Fi Guest activand o pagina pentru autentificare unica, folosind un sistem de vouchere pentru a limita durata de utilizare pentru fiecare client in parte sau creand conturi "Operator", permitand acestora sa administreze reteaua Guest fara a avea acces la alte functii administrative.

 
 

Instalare Rapida si Flexibila

Auranet EAP115 este proiectat pentru o instalare usoara pe orice perete sau tavan. Functia PoE (Power over Ethernet) permite cablurilor de retea sa transporte si electricitatea necesara alimentarii echipamentului, reducand astfel la minim cablurile utilizate. Prizele si cablurile de alimentare sunt probleme despre care nu mai trebuie sa te ingrijorezi cand utilizezi sistemul de management centralizat.

 

Wireless Centralizat pentru Medii cu Multi Utilizatori

Solutia Business Wi-Fi Auranet este proiectata sa gestioneze zone mari wireless accesate de multi utilizatori, fara a te confrunta
cu probleme de stabilitate, probleme intalnite la routerele sau echipamentele access point destinate utilizarii in mediul casnic.
Este solutia perfecta pentru moteluri, saloane, lanturi de magazine, scoli si restaurante.

 

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie
EAP115
240 Lei
170 Lei
Mai ieftin cu: 70 Lei
Lipsă stoc
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Achiziții publice/SICAP
Produse care te-ar putea interesa
  • Cele mai vândute
  • Alți clienți au cumpărat
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse