4WORLD

Aducerea la viata a brand-ului 4World a venit ca raspuns la schimbarile dinamice si dezvoltarea aparatelor electronice care a avut loc la sfarsitul anilor '90. Primele computere au fost atat de interesante incat au condus la nevoia de a crea accesorii si periferice personalizate pe piata poloneza.

Mergand pe principiul marilor brand-uri precum Microsoft, 4World a produs primele periferice precum: mouse, tastatura, accesorii GSM, casti pentru computer si telefoane. Inovatia pentru acele vremuri a fost introducerea unei game de produse pentru ingrijirea si curatarea echipamentelor informatice si a produselor electronice de larg consum. Inspiratia pentru nume a fost marca de imbracaminte 4You, al carei nume sugereaza faptul ca este „pentru toata lumea”.

Conceptul “4World” a luat nastere gandindu-ne la o companie care ar putea emana universalitate bazata pe cerinte si aspiratii globale
In prezent suntem unul dintre cei mai mari furnizori de cabluri de incarcare, de transfer de date, precum si gadgeturi electronice.
Preţ

Lei  –  Lei

  • 19Lei
  • 46Lei
Disponibilitate Stoc
Tip montare
Tip Mousepad
Material
Tip suport
Culoare
Diagonală minimă (cm)
Diagonală maximă (cm)
Greutate maximă suportată (kg)
Material
Culoare