Atenţie Utilizăm fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul IT-Fashion.ro. Înainte de a continua te rugăm să accepți Politica de confidențialitate.
Sunt de acord!

AEROCOOL

AeroCool Advanced Technologies (AAT) a fost fondata in anul 2001. La etapa initiala de functionare ne-am propus sa impartasim expertiza noastra tehnica si designul inovator in furnizarea de solutii totale pentru managementul termic in calculatoare industriale si personale.

EXPANSIUNE
Cu aceasta experienta de succes in produsele termice, AAT si-a extins liniile de produse la periferice de calculator, cum ar fi carcasa computerului, ventilatorul, panoul de control multifunctional si sursa de alimentare etc.

Cu gandirea noastra creativa si designul inovator, am lansat cateva carcase de PC de succes si panouri de control multifunctionale (de exemplu, am fost prima companie care a introdus panoul frontal „Double-Bay” ).

EFECTUAREA PROGRESULUI
Cu experienta noastra solida si inovatoare de proiectare in domeniul ingineriei termice, AAT a fost prima companie care a adaptat tehnologiile conductelor de caldura in forma de U si a coloanei de caldura (conducte de caldura cu diametrul de 1″) la designul coolerului CPU pentru computerul desktop.

Aceste noi aplicatii au devenit o tendinta si conduc pe piata in industria computerelor desktop. Designul nostru unic si inovator a facut, de asemenea, „AEROCOOL” ca fiind unul dintre numele de marca preferat pe piata over-clocking si DIY (Do-It-Yourself).
Preţ

Lei  –  Lei

  • 30Lei
  • 599Lei
Material
Culoare
Greutate suportată (kg)