Atenţie Utilizăm fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul IT-Fashion.ro. Înainte de a continua te rugăm să accepți Politica de confidențialitate.
Sunt de acord!
"AOC a fost fondata in anul 1967. Inca din prima zi ne-am mentinut accentul pe tehnologia de afisare si am continuat sa inovam in acest domeniu, intotdeauna cu acelasi scop: sa va oferim o experienta excelenta cu produsele noastre, indiferent de scopul utilizarii.
Pentru profesionistii pretentiosi, oferim afisaje de computer cu rezolutii ridicate, precizie ridicata a culorilor si un set impresionant de caracteristici avansate. Pentru utilizatorii casnici constienti de stil, oferim monitoare performante cu design unic, atragator. In scopuri standard de birou, indeplinim standarde importante de eficienta energetica cu gama noastra larga de monitoare de afaceri, dintre care multe vin cu optiuni complete de reglare ergonomica.
Si pentru jucatorii profesionisti, redefinim genialitatea cu selectia noastra de ecrane de jocuri AOC Gaming si AGON, care exceleaza nu numai prin performantele lor rapide, ci si prin design-urile lor unice si caracteristicile specifice jucatorilor.
Indiferent de ecranul de care aveti nevoie, suntem pasionati sa vi-l oferim, urmarind intotdeauna cea mai inalta calitate posibila."
Preţ

Lei  –  Lei

  • 379Lei
  • 1310Lei
Diagonala
Monitor gaming
Rată de refresh
Tip ecran
Diagonală (inch)
Rezoluție (pixeli)
Tip panel
Timp de răspuns (ms)
Display port
HDMI
VGA
DVI
Culoare