Aragaz mixt HANSA FCMW582109, 4 zone, Grill, Alb

Caracteristici generale - Aragaze
Tip aragaz :
Mixt
Alimentare Plită:
Gaz
Număr arzătoare :
4
Aprindere arzătoare:
Electrica
Grill-aragaze :
Da
Rotisor-aragaze :
NU
Ventilator :
Da
Aprindere electrică cuptor :
Da
Alimentare cuptor :
Electricitate
Capacitate (L) :
62
Iluminare cuptor :
Da
Dimensiuni (Î x L x A) cm :
85 x 50 x 60 cm
Culoare-aragaze :
Alb
Garanție (luni) :
24

Aragaz mixt HANSA FCMW582109, 4 zone, Grill, Alb

Hansa face parte din Grupul Amica, producător european de aparate electrocasnice cu activitate în peste 50 de țări. Prin oferta noastră de produse moderne și cu tehnologii de ultima generație, transformăm experiența zilnică a gătitului într-o bucurie permanentă.
 
 Hansa este o marca europeană de aparate electrocasnice de renume, prezența în peste 20 de țări, aflându-se în topul preferințelor clienților din Europa de Est. Cei aproximativ 70 de ani de experiență în producția de aparate electrocasnice ne-au permis să dezvoltăm o gamă vastă și variată de aparate care să satisfacă cerințele de design și tehnologie ale milioanelor de clienți. Aparatele oferite de
 
 Hansa contribuie la crearea unui mediu plăcut și primitor în bucătărie. Tehnologia inovatoare a aparatelor noastre modernizează și revoluționează orice bucătărie.
 
 Clasă de eficiență energetică A
 Aparatele sunt acum disponibile cu clasă de eficiență energetică A. Aceasta presupune un consum de energie electrică mai redus.        
 
 Capacitate XXL
 O reuniune de familie. Doriți să preparați rețeta dumneavoastră specială de friptură? Sau poate doriți să preparați un meniu pentru aproximativ doisprezece musafiri? Aragazurile Hansa vă oferă un cuptor cu capacitatea generoasă de 65 de litri. Acum gătiți cu adevărat!        

   

 

 Butoane standard

 Butoanele elegante și ergonomice vă permit să mențineți curat panoul de comandă.        

   

 

 Supapă de siguranță la stingerea flăcării

 
 Stingerea accidentală a flăcării arzătorului ar putea reprezenta un real pericol. Totuși, acest lucru nu se întâmplă în cazul aragazurilor Hansa care sunt dotate cu o supapă specială care întrerupe alimentarea cu gaz. Siguranța este pe primul loc!        
 
   

 Sistem de curățare ușoară a ușii

 Datorită acestui nou design, geamurile din sticlă pot fi demontate cu ușurință de pe ușă, fără a mai fi necesară demontarea întregii uși. Datorită celor două cleme din partea superioară a ușii, nu mai este necesară utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuată chiar de dumneavoastră. Aceasta vă permite să mențineți cu ușurință curățenia geamului ușii cuptorului dumneavoastră.        
 
   

 Email EasyClean

 Cu siguranță, frecarea cuptorului nu este o plăcere pentru nimeni. Acum, curățarea cuptorului este extrem de ușoară. Faceți-vă viață mai ușoară! Nu mai pierdeți timpul curățând! Alegeți să vă petreceți timpul împreună cu familia și prietenii sau făcând ceea ce vă pasionează.        
 
   
 

 Iluminare standard

 Lumina din partea posterioară a cuptorului asigură o vizualizare clară a preparatului din interiorul cuptorului.        
 
 

 Rețete pe ușă

 De acum, datorită aragazurilor Hansă, nu mai trebuie să răsfoiți cărțile de bucate pentru a află cum trebuie să va gătiți preparatele. Interiorul ușii cuptorului prezintă un ghid practic cu recomandări privind temperatură și durată de preparare a alimentelor dumneavoastră. Confortul este acum la îndemână dumneavoastră. Acum gătiți cu adevărat!        
 
   

 Capac emailat

 Acesta poate fi utilizat ca o suprafață de lucru suplimentară, previne stropirea peretelui și protejează partea superioară a aragazului împotriva murdăririi atunci când utilizați numai cuptorul. Capacul din sticlă securizată sau emailat de înaltă calitate reprezintă o soluție practică și sigură.        
   
 
Am instalat aragazul urmand specificatiile din documentatia care il insoteste, nu am intampinat probleme.
Scrie o recenzie
FCMW582109
1,499 Lei
1,250 Lei
Mai ieftin cu: 249 Lei
În stoc furnizor
+
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Achiziții publice/SICAP
Specificatii cheie:

✅ 4 arzatoare
✅ Capacitate 62 L
✅ Plita pe gaz
✅ Cuptor electric
✅ Latime 50 x Adancime 60 x Inaltime 85 (cm)
Produse care te-ar putea interesa
  • Cele mai vândute
  • Alți clienți au cumpărat
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse