Aragaz LDK 5060 A SHINY GREY RMW LPG, 4 zone de gatit, gaz, aprindere electrica, Negru

Aragaz LDK 5060 A SHINY GREY RMW LPG, 4 zone de gatit, gaz, aprindere electrica, Negru

 

Aragaz LDK 5060 A SHINY GREY RMW LPG, 4 zone de gatit, gaz, aprindere electrica, Negru

 

Știm sigur că este cel mai folosit produs electrocasnic din casă. Îl folosea bunica, îl folosește mama și îl vei folosi și tu. Pentru noi este foarte important să asigurăm un produs de calitate, un produs care să corespundă celor mai pretențioase cerințe. Ne dorim să obțineți preparate bune care să vă îmbunătățească calitatea vieții.
Aragazurile colorate care îți înfrumusețează bucătăria și viața sunt unice în România, se remarcă nu doar prin culorile fresh ale produselor, ci și prin calitatea ridicată și elementele de inovare.
Creează-ți un loc unic de gătit pentru tine și familia ta, îmbinând designul modern cu tehnologia practică iar bucătăria ta va prinde viață cu aragazurile colorate LDK.
Aragazurile LDK sunt disponibile în multiple variante pornind de la funcțiile basic și până la dotări precum: grill, aprindere electrică, rotisor și iluminare cuptor. Acestea pot avea următoarele lungimi: 50 cm, 60 cm și 90 cm, se pliază perfect în spațiul și după nevoile tale.
Aragazurile pot fi dotate la cerere cu grătare de fontă care îmbunătățesc aspectul și stabilitatea plitei pe gaz, acestea fiind confecționate dintr-un material durabil ce rezistă la cele mai înalte temperaturi.

 

Aragaz LDK 5060 A SHINY GREY RMW LPG, 4 zone de gatit, gaz, aprindere electrica, Negru

 

În cazul unei stingeri accidentale a flacării, sistemul intră în acțiune și oprește în mod automat alimentarea cu gaz, așa încât nu riscați nici o clipă un fenomen de tip incendiu sau emanații de gaz.
Atât aragazul cu cuptor electric, cât și cel pe gaz, sunt dotate cu sisteme de siguranță împotriva stingerii accidentale a flăcării ce contribuie la confortul și liniștea casei tale, dotare obligatorie conform normelor Uniunii Europene.
Aragazul este dotat cu tavă adâncă, rotunjită, perfectă pentru a găti sau pentru a coace cele mai delicioase prăjituri.

Un aragaz bun cu un raport calitate/pret excelent.
Scrie o recenzie
5060 A SHINY GREY RMW LPG
799 Lei
Lipsă stoc
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Achiziții publice/SICAP
Produse care te-ar putea interesa
  • Cele mai vândute
  • Alți clienți au cumpărat
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse