Router Wireless ASUS RT-AC66U, Dual-Band Gigabit AC1750, 1750 Mbps

General  Tip Produs  Router
   Standard Wi-Fi  802.11ac
   Porturi LAN  4 x RJ-45
   Porturi WAN  1 x RJ-45
   Rata de transfer Ethernet (Mbps)  10/100/1000
   Securitate  WEP 64/128 bit WPA, WPA2 Firewall WPS
   Antena  3 x antena detasabila
  Frecventa (GHz) 2.4 - 5
  Rata de transfer WI-FI (Mbps) 450 + 1300
  Port USB 2 x USB 2.0
  Printserver Da
  Alimentare 19V / 1.58A
  Tehnologie Smart
  Dimensiuni (mm) 207 x 35.5 x 148.8
  Greutate (Kg) 0.450
  Altele DLNA Certified Suporta UPnP Media server Printer Server File server ASUS AiCloud Port USB pentru modem 3G
  Culoare Negru
  Producator Asus

Avansaţi la generaţia următoare

 

 

Modelul ASUS RT-AC66U este un router Wi-Fi dual-band de generaţia a 5-a şi platforma de lansare pentru noul serviciu ASUS AiCloud. Viteză maximă atinsă este de 1.75Gbps, cea mai mare de pe piaţă în acest moment, şi este obţinută cu ajutorul controller-ului Wi-Fi 802.11ac de la Broadcom, ce permite funcţionare concomitentă în 2 benzi de frecvenţe, pe 2.4GHz şi 5GHz. Bandă de 5 GHz suportă viteze de până la 1.3Gbps, depăşind vitezele atinse de reţelele Gigabit pe fir şi fiind de 3 ori mai rapidă decât vitezele suportate de interfaţă 802.11n. RT-AC66U suportă rularea simultană a mai multor aplicaţii fără întreruperi, dar şi streaming ultra-rapid, în timp ce tehnologia ASUS AiRadar amplifică într-un mod inteligent puterea conexiunilor wireless, pentru un nivel de performanţă superior, acum şi pe viitor.
AiCloud oferă o aplicaţie unică pentru dispozitivele rulând sistemele de operare iOS şi Android, transformând practic router-ul RT-AC66U într-un server de cloud personal cu conectivitate USB, ce poate fi accesat foarte uşor de sisteme de calcul rulând sistemele de operare Windows, Mac sau Linux. Fiecare cont poate fi sincronizat cu alţi clienţi AiCloud, dar şi cu produse cloud publice. Toate datele voastre, fie că este vorba despre fişiere sau alte forme de conţinut, pot fi accesate, sincronizate, partajate şi administrate de pe aproape orice dispozitiv – de la smartphone-uri la desktop-uri – indiferent de locaţia voastră.           
            
Chiar dacă sunteţi un entuziast cunoscător al tehnologiei sau un utilizator nou, RT-AC66U este excepţional de uşor de utilizat, vine fără CD, iar Quick Installation Setup (QIS) vă lasă să navigaţi pe Internet imediat după ce aţi conectat router-ul, care funcţionează cu PC-uri, smartphone-uri, tablete sau orice alt dispozitiv wireless. Datorită interfeţei elaborate vă bucuraţi de un control mult mai amănunţit şi intuitiv, ce vă permite să monitorizaţi semnalul, să setaţi filtre pentru Internet sau alte funcţii utile.
            

 

 

Construit pentru viteză şi acoperire de vârf

 
 
Dispunând de cea mai avansată tehnologie din domeniul reţelelor, RT-AC66U oferă conectivitate ultra-rapidă cu şi fără fir. ASUS a folosit doar cele mai bune componente pentru acest router de top, asigurându-vă cea mai bună experienţă de utilizare, conexiuni stabile şi posibilitate extinderii uşoare a reţelei. Router-ul foloseşte antene Wi-Fi puternice, detaşabile, pentru a extinde şi mai mult aria de acoperire.

 

 

Cea mai rapidă interfaţă Wi-Fi din lume: 802.11ac


Încorporând tehnologie Wi-Fi de a 5-a generaţie (5G Wi-Fi), noul chipset 802.11ac de la Broadcom îi permite router-ului RT-AC66U să atingă viteze foarte mari de transfer prin intermediul reţelei wireless, comparabile cu cele oferite de interfetele Gigabit. Astfel, RT-AC66U poate atinge o viteză maximă de până la 1.3Gbps în bandă de 5GHz, o performanţă de 3 ori mai bună decât 802.11n! Această lăţime de bandă îmbunătăţită oferă capacitatea de transfer superioară de care aveţi nevoie pentru o experienţă mai bună a utilizării reţelei Wi-Fi de acasă. Deoarece toate dispozitivele portabile, fie că este vorba despre notebook-uri, desktop-uri, tablete sau smartphone-uri, se bazează acum pe soluţiile de conectivitate Wi-Fi, a venit momentul să treceţi la următoarea generaţie de soluţii de reţea, pentru conectivitate extinsă acum şi pe viitor.

ASUS AiCloud – o singură locaţie pentru toate datele voastre


ASUS AiCloud este o aplicaţie mobilă inteligenţă şi uşor de folosit, ce va permite să va bucuraţi de experienţă ASUS pe dispozitivele rulând sistemele de operare iOS şi Android. Cu ajutorul acesteia, puteţi accesa, face streaming sincroniza sau partaja toate fişierele voastre indiferent unde v-aţi află, şi indiferent că acestea sunt stocate în soluţii cloud publice sau private.

 

Acoperire wireless sigură şi optimizată prin Ai Radar

 

ASUS Ai Radar oferă o putere mai mare dispozitivelor wireless într-un mod inteligent. Amplificatorul de înalta putere trimite semnalul optim în toate direcţiile pentru o acoperire mai bună şi transmisie îmbunătăţită de date.

 Conectivitate dual-band pentru divertisment fără întreruperi

Funcţionând concomitent pe frecventele de 2.4 GHz şi 5 Ghz şi oferind viteze de transfer de până la 450Mbps şi respectiv 1.3Gbps, RT-AC66U ajunge la o viteză totală de 1.75Gbps, fiind în acelaşi timp şi foarte stabil. Puteţi folosi bandă de 2.4 Ghz pentru a naviga pe Internet sau a descarcă fişiere, şi în acelaşi timp puteţi face streaming de conţinut HD sau puteţi permite accesul altor aplicaţii ce necesită o viteză mai mare pe bandă de 5 GHz, mai liberă.

 

 

 

 

 

 

 

Setare uşoară în 3 paşi cu ajutorul tabletei, smartphone-ului sau PC-ului


Procesul de setare al router-ului RT-AC66U este foarte simplu şi rapid. Trebuie doar să conectaţi router-ul la o sursă de curent şi la reţea, apoi să deschideţi un browser de un pe dispozitiv dotat cu interfaţă Wi-Fi, precum o tabletă sau laptop. Veţi fi redirecţionaţi către o pagină de setări cu mesajul de autentificare cu utilizatorul şi parolă providerului de internet şi gata! Acum setarea reţelei se face mai uşor că niciodată.

Conectaţi în 30 de secundeSoluţia inteligenţă de detecţie automată va permite să finalizaţi întreg procesul de setare al lui RT-AC66U în mai puţin de 30 de secunde! în comparaţie cu problemele şi procesul anevoios de instalare al altor router-ele, dispozitivul de la ASUS oferă o uşurinţă remarcabilă în utilizare, oferindu-va acces deplin la viteze foarte mari de transfer de date, într-o manieră foarte uşoară şi rapidă.

Funcţii puternice, administrare uşoară


Cu ajutorul interfeţei de utilizare ASUSWRT Dashboard UI puteţi seta, monitoriza şi controla aplicaţiile de reţea printr-o interfaţă intuitivă. Nouă platforma a interfeţei de utilizare va permite să administraţi toţi clienţii şi setările cu ajutorul unui singur panou grafic de control, cu actualizări la un clic distanţă.           

Optimizarea reţeleiVa jucaţi mult sau petreceţi mult timp făcând streaming video? Indiferent care ar fi activitatea voastră favorită, RT-AC66U înglobează standarde de funcţionare Quality of Service (QoS) care va permit să selectaţi lăţimea de bandă alocată pentru o eventuală sarcina. în plus, aplicaţia de monitorizare a traficului va permite să controlaţi traficul web printr-o interfaţă grafică foarte clară.

 

 

 

 

 

Două porturi USB mulţi-funcţionale


Putându-se conecta foarte uşor la servere FTP, SAMBA, UPnP AV şi la diverse dispozitive cu suport DLNA, RT-AC66U face că experienţă de partajare şi transfer de date în reţea să fie mult mai uşoară cu ajutorul celor două porturi USB încorporate. Descărcaţi fişiere HTTP, FTP şi P2P pe un dispozitiv USB conectat la router fără a avea nevoie de PC. în plus, porturile USB gemene suportă conectarea la o imprimantă de reţea sau un server de fişiere, pentru un nivel ridicat de operativitate.           

Descărcaţi şi faceţi streaming de oriunde


Download Master şi compatibilitatea cu serverele DLNA va permit să descărcaţi şi să rulaţi fişiere multimedia stocate pe un dispozitiv USB conectat la router, la rândul lui compatibil cu alte dispozitive ce suportă tehnologia DLNA, de tipul PC, tabletă, PS3/XBOX sau televizor cu conexiune internet. Download Master poate de asemenea să descarce fişiere chiar şi atunci când PC-ul este închis şi va permite să monitorizaţi statutul download-urilor.

 Multitasking online de până la 300.000 sesiuni de date

Suport pentru o bandă masivă de date, de până la 300.000 de sesiuni, ceea ce înseamnă că RT-AC66U are de 20x mai multă capacitate de transfer în reţea faţă de alte routere convenţionale, pentru o un regim de funcţionare performant şi fără întreruperi.           

Reţele Wi-Fi discrete şi sigure prin Guest AccessRT-AC66U suportă până la trei reţele wireless pe bandă de 2,4 GHz şi trei pe cea de 5 Ghz, astfel încât puteţi seta timpii de utilizare şi limita accesul cu ajutorul opţiunilor avansate de control, inclusiv setările de control parental.

Suport pentru servere VPN


Setaţi uşor un server VPN pentru a naviga pe internet şi accesa date – indiferent unde va aflaţi. Cu tehnologia de criptare MPPE transferul de date va fi sigur şi confidenţial.          

Instalare flexibilă cu design versatil


RT-AC66U poate fi instalat pe un perete şi încape aproape oriunde în biroul de acasă sau serviciu.

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie
RT-AC66U
477 Lei
Lipsă stoc
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Achiziții publice/SICAP
Produse care te-ar putea interesa
  • Cele mai vândute
  • Alți clienți au cumpărat
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse