Atenţie Utilizăm fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul IT-Fashion.ro. Înainte de a continua te rugăm să accepți Politica de confidențialitate.
Sunt de acord!

ATLAS

EASTERN DIGITAL este o companie romaneasca, cu capital exclusiv romanesc, fondata in anul 1992, specializata in domeniul accesoriilor pentru echipamente mobile.

Cei peste 25 de ani de existenta reprezinta baza a ceea ce suntem astazi, unul dintre primii trei distribuitori de accesorii pentru echipamente mobile din tara. Suntem o companie orientata spre dezvoltare de aceea in domeniul nostru de activitate ne propunem:

Extinderea activitatii pe piata externa
Colaborarea cu operatorii de telefonie de pe piata autohtona
Diversificarea gamei de produse si servicii
Cresterea portofoliului de clienti
Profesionalismul si orientarea spre nevoile pietei au creat premizele pentru colaborari cu furnizori de top din Asia, Europa si America. Portofoliul pe care il detinem este format din peste 2000 de produse cu care aprovizionam peste 500 de magazine. Cele peste 1 milion de accesorii vandute anual sustin o cifra de afaceri de peste 3 milioane euro.

Detinem exclusivitatea distributiei in Romania a unor marci de top precum Toshiba, Goodram, MyScreen, Team Group, Mercury, Goospery, Nillkin, Baseus, Golf, DuxDucis, Xlevel, Ipaky, WK Design, GreenCell, Cadex.

Detinem brandul propriu, ATLAS FOR MY MOBILE, brand creat in concordanta cu standardele de calitate pe care le respectam.

Momentan nu există produse în această secţiune