Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

Castiga pana la 500 RON CASHBACK cu Epson!

Termenii și condițiile pentru promoția CASH BACK de la Epson!

Achiziționați o nouă imprimantă din cele enumerate în tabelul de mai jos („Modele selectate”) între 01.01.2023 și 31.03.2023 („Perioada eligibilă”) și primiți înapoi până la 500 RON.

Promoția se aplică modelelor selectate achiziționate în perioada eligibilă de la un revânzător Epson autorizat.

Promoția se adresează persoanelor cu vârsta de cel puțin 16 ani, cu reședința în România și permite 2 solicitări/gospodărie. Pentru fiecare model selectat se poate face 1 singură solicitare.

Promoţia nu este valabilă pentru produsele second-hand sau recondiţionate.

Promoția este valabilă doar pentru utilizatorii finali. Solicitările pentru modelele selectate achiziționate care vor fi revândute unei terțe părți nu sunt eligibile pentru această promoție. Revânzătorii nu pot trimite solicitări în numele clienților.

Solicitarea pentru primirea banilor înapoi trebuie trimisă în decurs de 30 zile calendaristice de la data
achiziției. Ultima dată la care pot fi trimise solicitări este 30.04.2023.

Cum sa soliciti banii inapoi:

  1. Accesaţi www.epson.ro/cashback, completaţi formularul de solicitare și trimiteţi-l împreună cu o copie a dovezii de achiziție și cu o fotografie a numărului de serie de pe imprimantă. Vi se va solicita să furnizați
    detaliile personale, inclusiv detaliile bancare.
  2. Dovada achiziţiei trebuie să fie o copie lizibilă a facturii pe care apar în clar numele revânzătorului, data achiziţiei, numele produsului şi preţul de achiziţie.
  3. După ce este primită solicitarea, va fi trimisă o confirmare de primire prin e-mail
  4. Returnarea banilor se va realiza prin transfer bancar în decurs de 30 zile de la validarea solicitării. Organizatorul va efectua un transfer bancar doar către un cont din ţara din care aţi achiziţionat produsul Epson. Organizatorul nu este responsabil pentru costurile bancare întâmpinate de dumneavoastră cu privire la eventualele transferuri bancare asociate returnării banilor. În consecinţă, dacă banca taxează tranzacţiile, aceste plăţi vor fi deduse de bancă din suma returnată.
  5. Persoana care înregistrează solicitarea are responsabilitatea de a se asigura că sunt înregistrate detaliile bancare corecte. Dacă se furnizează informaţii incorecte şi Organizatorul efectuează o plată care este respinsă sau nu este primită de dumneavoastră, atunci Organizatorul nu va fi responsabil pentru repetarea plăţii.

Modele participante la promotie si sumele returnate:


*sumele returnate includ TVA
Regulamentul complet al campaniei CASHBACK Epson.