Combina frigorifica No frost DAEWOO RN-308RDQB, 305l, A+, neagra

Informații generale
Denumire Combina frigorifica No frost DAEWOO RN-308RDQB, 305l, A+, neagra
Garanție 24 luni
Tip aparat Combină frigorifică
Volum net total (l) 305
Clasă eficiență energetică A+
Sistem de răcire frigider No frost
Sistem de răcire congelator No frost
Frigider
Volum net frigider (l) 221
Număr rafturi 4
Material rafturi Sticlă
Sistem dezghetare Automat
Compartiment fructe/legume Da
Dispenser apă Da
Dispenser gheață -
Congelator
Volum net congelator (l) 84
Număr compartimente congelator 3
Sistem dezghetare Automat
Capacitate de congelare (kg/24 h) -
Altele
Culoare negru
Facilități Multi Air Flow, Sistem de avertizare pentru usa deschisa
Dimensiuni 59.5 x 55 x 187 cm
Uși reversibile Da
Iluminare interioară Da
Înălțime 187 cm

Combină frigorifică DAEWOO RN-308RDQB

 

Combina frigorifica DAEWOO RN-308RDQB

 

Un produs Daewoo va face din bucătăria ta un loc în care designul și calitatea merg mereu mână în mână. În ultimii 40 de ani ne-am specializat pe partea de refrigerare, însă ne-am dedicat mult din acest timp și pe partea de prezentare a produselor prin combinarea celor mai sofisticate tehnologii cu cele mai noi trenduri. invităm astfel în lumea Daewoo!

 

Combina frigorifica DAEWOO RN-308RDQB

 

Clasa energetică A+


Daewoo combină un compresor extrem de eficient cu sistemul Digital Smart Control pentru a preveni consumul de energie. Te poți bucura astfel de beneficiile unui produs frigorific Daewoo cu un consum optim de energie electrică.

 

Combina frigorifica DAEWOO RN-308RDQB

 

Perfect NoFrost


Sistemul Perfect NoFrost oferă o calitate net superioară refrigerării. Acesta împiedică producerea de gheață în aparat, menținând în același timp și o temperatură constantă. Agentul termic va fi transmis prin curenți de aer rece; întrucât este aer și nu particule de apă, aparatul nu va trebui dezghețat periodic, iar pungile nu se vor lipi între ele în congelator. Cu o capacitate de congelare de 5 ori mai puternică decât în alte sisteme, acum nu vei mai fi nevoit cureți gheață de pe peretele aparatului frigorific.

 

Combina frigorifica DAEWOO RN-308RDQB

 

Low Noise Level


Indiferent cât de ospitalier ești la primirea invitaților oferindu-le un loc în camera de zi, inevitabil se vor strânge în bucătărie, locul cel mai primitor al unei case. Știind asta, este ideal cauți electrocasnice silențioase, care nu vor deranja nicio conversație. Nivelul de zgomot al produselor frigorifice Daewoo este semnificativ redus cu ajutorul compresorului de calitate și ventilatorului performant.

 

Combina frigorifica DAEWOO RN-308RDQB

 

Slim water dispenser


Dispenserul pentru apă de la Daewoo este o alternativă inovativă și convenabilă pentru cei ce preferă apă la temperatură joasă. Acest dispozitiv este montat în exteriorul aparatului și asigură apă rece și proaspătă la o simplă apăsare a clapetei, fără a deschide continuu ușa frigiderului. Mai mult, designul Slim economisește mai mult spațiu decât orice alt dispenser.

 

Combina frigorifica DAEWOO RN-308RDQB

 

Crystal LED Lighting


Iluminarea pe baza de Crystal LED este mai rece și mai eficientă decât iluminarea convențională, deoarece nu compromite puterea de răcire. Aceasta luminează puternic și în același timp economic toate unghiurile, asigurând o vizibilitate ideală în interiorul aparatului.

 

Combina frigorifica DAEWOO RN-308RDQB

 

Reversible Door


Ușa reversibilă îți oferă o flexibilitate crescută în așezarea aparatului frigorific în bucătăria ta. Nu va trebui te preocupe deschiderea ușii, ci alege locul perfect, așează-l pe poziție și schimbă cu ușurință balamalele dintr-o parte în alta.

 

Combina frigorifica DAEWOO RN-308RDQB

 

Farmer’s Case


Compartimentul Farmer’s Case nu este doar un spațiu generos de depozitare a fructelor și legumelor, ci este o secțiune a frigiderului tău ce le va păstra proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp. Pentru permite aerului circule, fructele și legumele nu se vor deshidrata ca într-un compartiment obișnuit.

 

Combina frigorifica DAEWOO RN-308RDQB

 

Digital Smart Control


Digital Smart Control sesizează modificările de temperatură și le transformă în informații digitale ce vor controla în mod eficient interiorul frigiderului în strânsă legătură cu mediul ambiant al acestuia.

 

Combina frigorifica DAEWOO RN-308RDQB

 

Multi Air Flow


Combina are instalat un ventilator ce distribuie uniform aerul pentru a păstra temperatura constantă în interiorul congelatorului, mai ales după deschiderea ușii. Un flux de aer rece trece printr-o serie de guri de ventilație situate la fiecare nivel de raft/sertar pentru a crea un mediu răcit uniform. Fluctuațiile de temperatură sunt reduse la minim și timpii de răcire sunt ideali – ceea ce ajută alimentele își păstreze aroma mai mult timp. În plus, Multi Air Flow previne acumularea de gheață pe pereții interiori și pe pungile alimentelor înghețate.

Multumita si de calitate și de preț!
Scrie o recenzie
RN-308RDQB
2,190 Lei
Lipsă stoc
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Achiziții publice/SICAP
Produse care te-ar putea interesa
  • Cele mai vândute
  • Alți clienți au cumpărat
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse