Cuptor incorporabil HANSA BOEW68465, electric, grill, alb

Caracteristici generale
Tip produs:
Cuptor incorporabil
Tip cuptor:
Electric
Material:
Email
Volum (L):
65
Control:
Electronic
Timer:
Da
Grill:
Da
Funcții:
  • Grill Coacere Dezghetare Preincalzire
  • Timer Iluminare interioara Sistem usa rece
Dimensiuni (Î x L x A) cm:
59.5 x 59.5 x 57.5
Culoare:
Alb
Garanție (luni):
24 Luni

Cuptor electric incorporabil Hansa BOEW68465


    Email uşor de curăţat
    Emailul uşor de curăţat face parte din dotarea standard a cuptoarelor noastre. Interiorul neted previne aderarea resturilor alimentare şi a grăsimilor la suprafaţa interioară a cuptorului, facilitând astfel curăţarea şi întreţinerea aparatului.
   
 Steam Cleaning
    Datorită structurii deosebit de netede a smalţului, curăţarea se realizează rapid, uşor şi eficient. Nu trebuie decât să turnaţi o jumătate de litru de apă în tava pentru copt, să o introduceţi în cuptor, să setaţi temperatura la 50 °C în modul convenţional şi durata la 30 de minute. Alternativ, turnaţi apa şi activaţi de pe afişaj funcţia de curăţare. Odată ce aburul a pătruns în interiorul reziduurilor de pe pereţii cuptorului şi le-a înmuiat, le puteţi şterge cu o lavetă umedă sau cu un burete pentru a obţine o suprafaţă strălucitoare, fără urme de murdărie.
 
  CoolDoor3
    Prin instalarea sticlei reflexive în interiorul uşii cu geam triplu-stratificat, am redus considerabil creşterea temperaturii uşii în timpul procesului de preparare. Astfel, bucătăria devine un loc mai sigur pentru întreaga familie.
 
  Preîncălzire rapidă
    Puteţi utiliza această funcţie pentru a atinge temperatura dorită în cel mai scurt timp posibil. Cuptorul este încălzit la o temperatură de până la 150 °C în decurs de 4 minute; cu 20% mai rapid decât în cazul timpului de încălzire standard. Acum puteţi economisi timp, fără a mai trebui să aşteptaţi atingerea temperaturii corespunzătoare în interiorul cuptorului, gătitul fiind mai rapid.
 

  Clasa de eficienţă energetică A
    Aparatele sunt acum disponibile cu clasa de eficienţă energetică A. Aceasta presupune un consum de energie electrică mai redus.
   
 Programator Ts
    Datorită comenzilor cu senzori, panoul de comandă este foarte uşor de monitorizat şi utilizat. Datorită programatorului Ts cu senzori, monitorizarea duratei de coacere şi setarea orei de oprire a cuptorului sunt uşor de realizat.
 

  Supergrill
    O soluţie deosebit de eficientă pentru prepararea pe grill a alimentelor; funcţia Supergrill asigură prepararea perfectă de fiecare dată a peştelui, legumelor şi cărnii.
 

  Şine laterale
    Rafturile de ghidare din inox asigură fixarea sigură în cuptor a tăvii pentru copt şi tragerea uşoară a acesteia pentru a introduce sau scoate alimente. Rafturile sunt demontabile şi pot fi spălate în maşina de spălat vase.
 

  Sistem de curăţare uşoară a uşii
    Datorită acestui nou design, geamurile din sticlă pot fi demontate cu uşurinţă de pe uşă, fără a mai fi necesară demontarea întregii uşi. Datorită celor două cleme din partea superioară a uşii, nu mai este necesară utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuată chiar de dumneavoastră. Aceasta vă permite să menţineţi cu uşurinţă curăţenia geamului uşii cuptorului dumneavoastră.
 
 
 TouchFree
    Finisajul special vă permite să atingeţi suprafaţa fără a lăsa urme pe aceasta. Aceasta înseamnă că nu vor mai exista urme de degete, reducându-se astfel timpul de curăţare, dumneavoastră bucurându-vă de mai mult timp pe care să-l petreceţi cu familia.
 
 
 Iluminare standard
    Lumina din partea posterioară a cuptorului asigură o vizualizare clară a preparatului din interiorul acestuia.
 

  Încălzire asistată de ventilator
    Ventilatoarele facilitează distribuţia uniformă a căldurii în jurul alimentelor, eliminând zonele reci din interiorul cuptorului. Astfel, prepararea este mai uniformă, mai rapidă şi se poate realiza la o temperatură mai scăzută decât în cazul unui cuptor convenţional.
, clasa A, capacitate 66L, putere 2900W, 8 functii, control mecanic, afisaj LCD, gril, timer, geam de protectie in 3 straturi, ventilator cu covectie, 1x tava adanca, 1x tava plata, alb
Mai ok decat ma asteptam. Nu miroase ciudat (a scos un mitos ciudat doar la prima folosire), functii suficiente.
Butoanele nu se aprind, se apasa pe ele pana ies in afara.
Ceasul trebuie setat, este foarte simplu daca citesti manualul. Cat timp nu este setat ceasul, nu va functiona, scrie clar asta in manual.
Scrie o recenzie
BOEW68465
1,070 Lei
Lipsă stoc
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Achiziții publice/SICAP
Produse care te-ar putea interesa
  • Cele mai vândute
  • Alți clienți au cumpărat
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse