DAEWOO

DAEWOO ELECTRONICS

Daewoo Electronics este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de aparate electrocasnice. Acesta produce si vinde frigidere, masini de spalat, cuptoare cu microunde, aspiratoare, aparate de aer conditionat si  alte aparate electrocasnice de mai bine de 30 de ani.

In prezent, Daewoo Electronics are 3 fabrici, 30 de filiale de vanzari / sucursale in intreaga lume care sunt impartite in cinci regiuni de vanzari. Prin intermediul acestor filiale Daewoo Electronics furnizeaza aparate electrocasnice de inalta calitate in peste 150 de tari.

Daewoo Electronics sustine dezvoltarea de sisteme independente de management regional pentru a satisface cat mai bine nevoile specifice ale consumarorilor din diferite tari. Bazatandu-se pe preturi accesibile si produse de inalta calitate, compania noastra s-a pozitionat ca jucator principal pe pietile din: Chile (frigidere side-by-side), Venezuela (cuptoare cu microunde), Algeria (masini de spalat cu incarcare frontala) si Spania (cuptoare cu microunde).

Daewoo Electronics ofera produse bazate pe nevoile clientiolor prin utilizarea unei tehnologi inovatoare, a produselor sale unice, a investitiilor continue in cercetare si dezvoltare dar si prin reteaua sa globala extinsa. Cu ajutorul tehnologiei sale orientate spre viitor, compania face tot posibilul pentru a-si ajuta clientii sa se bucure de o viata cat mai confortabila si mai relaxata.

DAEWOO ELECTRONICS IN ROMANIA

Producatorul coreean Daewoo Electronics este prezent pe piata din Romania din anul 1995. In prezent biroul din Bucuresti coordoneaza activitatile comerciale, logistice, de marketing si de service pentru Romania, Bulgaria, Ungaria, Grecia, Polonia, Slovenia, Croatia, Bosnia-Hertegovina, Serbia, Cipru, Cehia, Slovacia, Macedonia, Albania.

Cei 23 de ani de prezenta in piata din Romania ofera echipei Dongbu Daewoo Electronics experienta necesara pentru a obtine o crestere sustenabila si pentru a castiga increderea consumatorilor in produsele Daewoo Electronics.

Preţ

Lei  –  Lei

  • 169Lei
  • 1499Lei
Disponibilitate Stoc
Capacitate (L)
Tip aragaz
Tip aspirator
Tip produs
Tip ventilator
Clasă eficiență energetică
Mod aspirare
Număr viteze
Putere microunde (W)
Tip alimentare plită
Diametru (cm)
Tip alimentare cuptor
Tip panou comandă
Număr arzătoare
Tip încărcare
Capacitate de încărcare (Kg)
Culoare
Grill
Putere (W)
Culoare
Putere de aspirare (W)
Rotisor
Capacitate colectare (L)
Culoare
Culoare
Culoare