Atenţie Utilizăm fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul IT-Fashion.ro. Înainte de a continua te rugăm să accepți Politica de confidențialitate.
Sunt de acord!
Dell este o companie multinationala americana de tehnologie a calculatoarelor care dezvolta, vinde, repara si sustine calculatoare si produse si servicii conexe. Numita dupa fondatorul sau, Michael Dell, compania este una dintre cele mai mari corporatii tehnologice din lume, angajand peste 165.000 de oameni in SUA si in intreaga lume (Raport anual 2020). Este una dintre cele mai mari companii producatoare de PC-uri din lume.

Dell vinde calculatoare personale (PC-uri), servere, dispozitive de stocare a datelor, switch-uri de retea, software, periferice pentru computer, televizoare HD, camere, imprimante si electronice construite de alti producatori. Compania este bine cunoscuta pentru inovatiile sale in gestionarea lantului de aprovizionare si comertul electronic, in special modelul sau de vanzari directe si abordarea sa de „fabricare la comanda” sau „configurare la comanda” pentru fabricare - livrarea de PC-uri individuale configurate conform specificatiilor clientilor.Dell a fost un furnizor pur de hardware pentru o mare parte din existenta sa, dar odata cu achizitionarea in 2009 a Perot Systems, Dell a intrat pe piata serviciilor IT. De atunci, compania a facut achizitii suplimentare in sistemele de stocare si retea, cu scopul de a-si extinde portofoliul de la oferirea de computere doar la furnizarea de solutii complete pentru clientii de intreprindere.
Preţ

Lei  –  Lei

  • 25Lei
  • 2299Lei
Diagonala
Conectivitate
Monitor gaming
Tip Laptop
Tip mouse
Rată de refresh
Sistem de operare
Tehnologie
Tehnologie
Diagonală display (inch)
Rezoluție (dpi)
Tip ecran
Culoare
Diagonală (inch)
Format display
Palm rest
Rezoluție (pixeli)
Culoare
Tip panel
Producător procesor
Timp de răspuns (ms)
Model procesor
Capacitate RAM
HDMI
Kit
Tip Stocare
VGA
Capacitate stocare (GB)
Tip Placă Video
Culoare
Memorie Video RAM
Culoare