DELOCK

De la inregistrarea marcii in 2001, intr-un proces de crestere continua, Delock a reusit sa se stabileasca pas cu pas ca o marca de stabilire a tendintelor in sectorul hardware IT si sa avanseze piata in schimbare cu idei noi.

Delock s-a dovedit a fi un partener de incredere si extrem de specializat pentru distribuitori si comerciantii cu amanuntul de specialitate si convinge cu o gama larga de produse pentru industrie si pentru utilizatorii finali. In plus fata de gama de produse in continua crestere, Delock, ca partener de contact competent, ofera cunostintele adecvate pentru a sprijini proiectele pe termen lung intr-un mod asemanator.

Cu un amestec de noutati, bestselleruri dovedite si produse de nisa, Delock ofera o selectie de produse atractiva si in continua expansiune, care se ajusteaza la evolutiile tehnice ale pietei IT.

De la interfete si adaptoare si cabluri corespunzatoare prin tehnologie de inalta frecventa pana la accesorii speciale pentru computer si retea, cum ar fi sistemul Keystone si produse pentru uz industrial, gama de produse Delock acopera o arie larga de articole diferite.

Momentan nu există produse în această secţiune