Atenţie Utilizăm fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul IT-Fashion.ro. Înainte de a continua te rugăm să accepți Politica de confidențialitate.
Sunt de acord!

DICALLO

Guangzhou DiCarlo Bags Co., Ltd. este situata in Huadu. Este un producator modern de scule moderne care integreaza proiectarea, dezvoltarea, productia si vanzarile. Noua fabrica existenta la scara larga, echipata cu echipamente automate si semi-automate noi, precum si o linie de productie de prima clasa, se angajeaza sa construiasca un atelier de productie modern lider in industrie si sa imbunatateasca eficienta productiei.
Principalele produse ale companiei sunt: ​​genti pentru computer, genti pentru aparate foto, genti pentru sporturi in aer liber, huse pentru carucioare si alte genti profesionale electronice si pentru exterior. Produsele sunt exportate acasa si in exterior, binevenite de clienti.
Weixin Industrial Group este un producator modern de bagaje la scara larga, care integreaza proiectarea, dezvoltarea, productia si comercializarea. Grupul are doua fabrici mari, una este fabrica Guangzhou Weixin situata in Parcul Industrial Dabu, districtul Huadu, care acopera o suprafata de 30.000 de metri patrati si are peste 300 de personal de productie. Al doilea este situat in Guilin, noua fabrica din Guangxi Lin Guilin Wei, acopera o suprafata de 105 acri si o suprafata de constructie de 140.000 de metri patrati, a fost pus in functiune oficial in 2014, are un personal de productie de peste 500 de persoane, fiind, de asemenea, un numar mare de recrutari, satenii primind in toata tara Alaturati-va companiei. Principalele produse sunt genti pentru computer, rucsacuri, carucior, geanta pentru aparat de fotografiat digital, geanta pentru rezervor, externalizare a gospodariilor .
Dupa ani de eforturi neincetate, fabrica a trecut certificarea sistemului de calitate ISO9001: 2000 si impreuna cu Samsung SAMSUNG, Hewlett-Packard HP, Hua Shuo ASUS, Targus TARGUS si alte companii internationale bine-cunoscute pentru a stabili relatii de cooperare pe termen lung. In acelasi timp, marca proprie a companiei DICALLO este profund iubita de consumatori. Compania participa la numeroase expozitii in fiecare an si si-a stabilit o anumita reputatie in industrie, iar produsele sale sunt exportate in intreaga lume.
Preţ

Lei  –  Lei

  • 79Lei
  • 162Lei
Tip
Material
Culoare