EDIMAX

De la infiintarea Edimax in 1986, am devenit unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de produse avansate de comunicatii in retea. Edimax Technology este dedicata proiectarii, dezvoltarii, fabricarii si comercializarii unei game largi de solutii de retea. Succesul nostru se bazeaza pe o imagine corporativa pozitiva si pe expansiunea continua a retelelor noastre de canale partenere. Valorile de baza ale companiei includ servicii de calitate, cercetare si dezvoltare profesionala si inovatie. Edimax are sediul central in Taiwan (Republica China) si este listata la Bursa din Taiwan din 2001 cu o crestere constanta a veniturilor de la an la an. In 2003, Edimax a primit certificarea ISO 9001 si ISO 14000 si in 2014 a fost clasata in top 35 dintre cele mai valoroase marci internationale taiwaneze de catre Interbrand.
Birouri la nivel mondial
Prezenta globala a Edimax se intinde pe tot America de Nord, Asia si Europa. Compania are filiale in California, Olanda, Regatul Unit, Polonia, Romania, Franta, Germania, Australia, India, Ucraina, Emiratele Arabe Unite, Rusia, Italia, Spania, China, Singapore si Hong Kong. Edimax serveste in prezent peste 70 de tari prin canalele noastre de distributie la nivel mondial. Datorita centrelor si birourilor noastre de distributie internationale, putem oferi servicii logistice in timp util si asistenta pentru clientii din intreaga lume. Edimax acorda prioritate clientilor sai si depune un efort concertat pentru a-si indeplini toate nevoile de retea locala si globala.
Cercetare & Dezvoltare
Echipa de cercetare si dezvoltare din Taiwan si China a Edimax este formata din peste 200 de membri ai personalului. O astfel de echipa de ingineri solida si profesionala a contribuit la succesul nostru in dezvoltarea de noi produse pentru a satisface cerintele in continua schimbare ale pietei. Suntem in continua crestere a investitiilor in centrele noastre de cercetare si dezvoltare pentru a ne consolida capacitatea de a dezvolta produse si solutii care sunt cu adevarat lider de clasa. Produsele Edimax sunt certificate CE, FCC si C-Tick. Gama noastra wireless 802.11n si 802.11ac este certificata Wi-Fi, iar driverele noastre sunt testate de Microsoft si NSTL pentru a asigura interoperabilitatea. Pe langa certificarea ISO 9001 si ISO 14000 in 2003, Edimax a format parteneriate strategice cu mai multi furnizori de chipset-uri. Edimax este, de asemenea, un membru activ atat al Wi-Fi Alliance, cat si al Gigabit Ethernet Alliance.

Reteaua de oameni impreuna
Misiunea noastra este simpla si clara: „Impreuna cu oamenii”. Cu o experienta de zeci de ani in industria retelelor, suntem capabili sa oferim cele mai bune solutii din clasa partenerilor si clientilor nostri globali. Ne-am angajat sa aducem clientilor cele mai noi tehnologii de retea la cel mai accesibil pret. Nu numai ca producem produse pentru pietele SOHO si IMM-uri, dar le permitem si partenerilor nostri de canal sa ofere solutii complete de retea pentru intreprinderile mari. Strategiile si inovatiile noastre de afaceri pe termen lung au permis companiei noastre sa isi consolideze statutul de producator renumit cu valoare adaugata si orientat spre client in industria retelelor.

Gama de produse
Liniile de produse ample si complete ale Edimax satisfac nevoile de conectivitate ale oricarei arhitecturi de retea sau aplicatii pentru acasa si afaceri. Produsele noastre se disting prin valoare, performanta si suport excelent. Gama completa a produselor noastre include solutii wireless, servere de imprimare, routere xDSL, switch-uri Ethernet, solutii PoE, solutii powerline, controlere de acces la retea, solutii de echilibrare a sarcinii, camere de retea, camere profesionale de supraveghere, solutii VoIP, switch-uri KVM, convertoare media solutii de integrare a divertismentului si alte aplicatii de retea orientate catre client. In plus, oferim gama de solutii Enterprise Edimax Pro de inalta performanta.
Preţ

Lei  –  Lei

  • 159Lei
  • 159Lei
Disponibilitate Stoc
Porturi LAN
Porturi WAN
Viteză de transfer (Mbps)