Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

Extensii Garanție

Extinde garanția tehnică cu încă 1 an sau 2. Acum poți să-ți protejezi mai mult timp produsul cumpărat și să te bucuri de el!
 
 
Extensia de garanție este un serviciu contra cost, oferit de IT-Fashion tuturor cumpărătorilor, pentru a putea beneficia de prelungirea perioadei de garanție cu 12 sau 24 luni.
 
Cum se achiziționează?
 
Dacă produsul ales pentru achiziție beneficiază de acest serviciu, puteți alege din pagina produsului sau în coșul de cumpărături extensia de garanție dorită. Aceasta se va adaugă la prețul produsului în momentul achitării.
 
Cum beneficiez de garanția extinsă?
 
Serviciul este valabil doar pentru produsele cu care a fost achiziționat. Produsele trebuie fie în configurația originală și nu fi suferit deteriorări sau intervenții neautorizate. Pentru a beneficia de extensia de garanție (+1 an sau + 2 ani) produsul trebuie respecte condițiile de garanție standard înscrise pe certificatul de garanție.
 
Nu se oferă garanție pentru defecțiunile apărute ca urmare a manipulării defectuoase, lovirii produselor, accidentelor, ventilației necorespunzătoare, greșelilor de instalare (lipsa împământării la priză, cuplarea oricărui periferic la calculator în timp ce echipamentele sunt în funcțiune) sau fluctuații ale tensiunii de alimentare, intervenții asupra produselor, indiferent de natura lor, de către personal neautorizat în scris de către producătorul respectivului echipament sau modificarea seriilor din certificat.