Formular de Retur


Ai cumpărat simplu, returnezi simplu

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în terme de 15 zile calendaristice de la momentul livrării produsului. Costul transportului pentru returnarea produsului se achită de către client.


Detalii despre dreptul la retragere

Cumpărătorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 15 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare sau de aducere la conformitate conform OUG nr 34/2014.

Condiții generale pentru returul produselor vândute și expediate de It-Fashion.ro

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit, cu etichetele inițiale intacte ambalajul original intact, cu toate accesoriile și produsele cadou primite, cu certificatul de garanție și toate documentele originale cu care a fost livrat.
Parolele setate de tine și eventualele conturi pe care le-ai definit trebuie eliminate .
Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Celelalte se acceptă doar dacă sunt sigilate.
Poți returna consumabile, doar daca sunt sigilate.
Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, lovituri, șocuri mecanice / electrice.
Nu se acceptă returul dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare, sau dacă produsele au licențe OEM activate.
Electrocasnicele desigilate și testate, este obligatoriu să fie perfect curățate pentru ca returul sa fie acceptat.
Nu se acceptă returul produselor Cosmetice, a celor din categoria Maternitate și de îngrijire personala dacă au fost utilizate, desigilate sau testate, din motive de protecție a sănătății clienților sau din motive de igienă.
Licențele software livrate pe cale electronică nu se pot returna.
Pentru licențele livrate fizic returul se acceptă doar daca sunt sigilate.
Pentru muzică și filme, birotică și papetărie, jocuri PC și jocuri pentru console returul se acceptă doar daca sunt sigilate.
Licențele software bonus-card din componența diferitelor produse (console de jocuri) se vor returna fără a fi activate sau creat cont pe platformele online.prezentăm o lista cu produse pe care le considerăm ca fiind cu conținut fragil, precum și modul necesar de ambalare al lor. Pentru a fi acceptate de IT-Fashion, expedierile trebuie îndeplinească următoarele condiții de ambalare: trebuie fie închise de către expeditor într-un ambalaj intact, fară crăpături sau rupturi, care corespundă greutății, formei și naturii conținutului, cât și modului și duratei transportului și fie în forme ușor de mânuit; ambalajul și modul de sigilare al expedierii trebuie protejeze conținutul acesteia în așa fel încât conținutul expedierii nu poată fi deteriorat prin presiune sau prin manipulări succesive sau se amestece cu conținutul altor expedieri, iar accesul la conținut fie imposibil de realizat fară o acțiune vizibila în momentul livrării la destinatar; Ambalajele exterioare trebuie fie dintr-un material rigid și rezistent la rupere.

Asigurați- ambalajul nu este în nici un fel vătămat (cutiile folosite și vătămate pot pierde între 30% și 60% din rezistență) și toate sistemele de închidere ale cutiei sunt intacte. Ambalajul trebuie aibă suficientă suprafață plană pentru a permite aplicarea documentului de transport sau a etichetei care conține datele de identificare ale expedierii, fară a afecta conținutul cutiei. În caz contrar, este necesar marfa fie ambalata într-o cutie mai mare.

Articolele ale căror suprafețe pot fi afectate de etichete adezive, marcaje sau care pot fi ușor vătămate prin manipulare normală trebuie ambalate în cutii.

PRODUSE ELECTROCASNICE

- Ambalaj (cutie) de carton
 
- Ambalaj special (cadru lemn) pus la dispozitie de catre fabricant

 

ECHIPAMENT ELECTRONIC / COMPONENTE ELECTRONICE

- Ambalaj de carton, umplut cu polistiren sau alt material protector

- Ambalaj special, pus la dispozitie de catre fabricant


Cum returnez produsul?

Returul se face prin curier, la adresa
It-Fashion.ro - Calea Timișoarei 16, 320232, REŞIŢA, CARAŞ-SEVERIN
Costul transportului pentru returnarea produsului se achită de către client.
Pentru a returna produsul se vor completa câmpurile formularului electronic de mai jos.
 

Bine de știut dacă alegi rambursarea sumei plătite la cumpărare

Banii vor fi returnați în contul specificat de tine în formularul de retur sau pe card, dacă ai plătit online;
Banii vor fi vizibili în contul sau pe cardul tău în maximum 15 zile;
Fiecare produs resigilat, indiferent de categorie, se returnează conform condițiilor specifice categoriei respective.
Fiecare produs se returnează conform condițiilor de retur specifice categoriei din care face parte.Limitarea dreptului la retur in 15 zile

IT-Fashion.ro își rezervă dreptul de a limita serviciul “Retur in 15 zile” in cazul unor retururi repetate, indiferent de tipul produsului returnat.
Consumatorul va fi informat printr-o notificare scrisă, apel sau prin poșta electronică atunci când se constată un comportament incorect.