GOPRO

GoPro ii indeamna pe oameni sa sarbatoreasca momentul. De la camere la aplicatii si accesorii, tot ceea ce facem este orientat pentru a va ajuta sa surprindeti viata asa cum o traiti, sa impartasiti experienta si sa transmiteti stoke-ul. Credem ca impartasirea experientelor noastre le face mai semnificative si mult mai distractive.
GoPro a fost fondat in 2002 de Nick Woodman - un surfer, schior si pasionat de sporturi cu motor in cautarea unui mod mai bun de a se filma pe sine si prietenii sai navigand. Ceea ce a inceput cu un aparat de fotografiat de 35 mm si o curea de incheietura mainii fabricate din costum vechi si resturi de plastic a devenit o companie internationala care a vandut peste 26 de milioane de camere GoPro in peste 100 de tari.
Dar sunt milioanele de utilizatori GoPro pasionati din intreaga lume care dau viata magiei. Ne umilesc si ne inspira in fiecare zi cu o creativitate incredibila, care ne ajuta sa vedem lumea intr-un mod cu totul nou - si ne concedieze pentru a continua sa cream cele mai minunate produse inovatoare posibile.
Arată încă 17 produse
Preţ

Lei  –  Lei

  • 47Lei
  • 459Lei
Disponibilitate Stoc
Tip accesoriu
Material