Atenţie Utilizăm fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul IT-Fashion.ro. Înainte de a continua te rugăm să accepți Politica de confidențialitate.
Sunt de acord!

HIKVISION

Conform datelor de cercetare independente anuale de la IHS Markit, Hikvision a reprezentat 19,5% din cota de piata in industria globala de supraveghere video in 2015, in crestere fata de 4,6% in 2010 si a fost clasata pe locul 1 la nivel mondial in ceea ce priveste echipamentele de supraveghere video pentru cinci ani consecutivi. In 2015, Hikvision s-a clasat pe primul loc pe piata EMEA, cu o cota de piata de 12,2% si sa clasat pe locul al doilea pe piata Americii, cu o cota de piata de 7,3%.

Hikvision ofera produse de supraveghere video si solutii verticale de piata pe piata globala, prin intermediul a peste 2.400 de parteneri din 155 de tari si regiuni. In China continentala, Hikvision colaboreaza acum cu peste 40.000 de distribuitori, integratori de sisteme si instalatori. Produsele si solutiile companiei au fost dislocate pe scara larga pe o serie de piete verticale si in facilitati notabile din intreaga lume, inclusiv stadionul olimpic de la Beijing, Shanghai Expo, Philadelphia Safe Communities din SUA, Coreea de Sud Seoul Safe City, Brazilia stadionul Cupei Mondiale, Aeroportul Linate din Italia si multe altele.

Hikvision este dedicat furnizarii de resurse globale si asistenta tehnica, inginerie, de vanzari si de servicii la nivel local pentru clientii sai din intreaga lume. In echipa de vanzari de peste mari a Hikvision, aproximativ 90% dintre angajati sunt rezidenti locali; de exemplu, Hikvision European are aproximativ 210 angajati, dintre care peste 190 sunt localnici.
Preţ

Lei  –  Lei

  • 25Lei
  • 780Lei
Număr porturi
PoE
Standarde