Atenţie Utilizăm fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul IT-Fashion.ro. Înainte de a continua te rugăm să accepți Politica de confidențialitate.
Sunt de acord!
HOCO. TECHNOLOGY (HK) CO., LTD. a stabilit marca „hoco”. de la infiintarea sa initiala in 2009. Prin multi ani de dezvoltare, marca „hoco”. a devenit un brand faimos la nivel mondial de piese de schimb pentru telefoane digitale si mobile.

Sediul central din Longhua New District, Shenzhen, China, compania a echipat cu modernizarea birourilor din clasa 5A si a sistemelor de depozitare si logistica. Ca marca de baza a companiei, „hoco”. si-a dezvoltat agentii in peste 50 de tari din lume si gama sa de produse s-a extins de la tipul de protectie traditional la pelicula pentru telefoane mobile, dispozitiv de incarcare, banca de alimentare, produse audio, produse video, dispozitive montate pe vehicul, mobilier mic pentru casa, casa inteligenta produse, produse de sport si in aer liber, calculatoare, genti swagger, produse de educatie pentru copii etc.

Orientata spre produse din mai multe categorii, compania este destinata sa construiasca marca un magazin cu amanuntul cu terminal auto-marca care vinde in principal piese de schimb digitale si produse de viata. „Hoco”. insista mai intai pe calitate si este dedicat construirii de produse simple, practice si multicolore, cu stil tanar.

Brandul va continua sa insiste pe un astfel de principiu si sa se straduiasca sa construiasca un brand de consum renumit la nivel mondial.
Preţ

Lei  –  Lei

  • 35Lei
  • 39Lei
Tip produs
Tip suport
Interfață
Mod fixare
Brand compatibil
Culoare
Culoare