Compania a fost fondata la 1 ianuarie 1939, de William R. Hewlett si David Packard, doi absolventi de inginerie electrica recenti ai Universitatii Stanford. A fost prima dintre numeroasele companii de tehnologie care a beneficiat de ideile si sprijinul profesorului de inginerie Frederick Terman, care a fost pionierul relatiei puternice dintre Stanford si ceea ce a aparut in cele din urma ca Silicon Valley. Compania si-a stabilit reputatia de producator de instrumente sofisticate.

Primul sau client a fost Walt Disney Productions, care a achizitionat opt oscilatoare audio pentru a le folosi la realizarea filmului sau animat de lung metraj Fantasia (1940). In timpul celui de-al doilea razboi mondial, compania a dezvoltat produse pentru aplicatii militare, care erau suficient de importante pentru a merita Packard un proiect de scutire, in timp ce Hewlett a servit in Corpul de semnal al armatei. De-a lungul razboiului, compania a colaborat cu Laboratorul de Cercetari Navale pentru a construi tehnologie contra-radar si sigurante avansate de obuz de artilerie.

Compania Hewlett-Packard, prescurtata in mod obisnuit la Hewlett-Packard sau HP a fost o companie americana multinationala de tehnologie a informatiei care a dezvoltat si a furnizat o mare varietate de componente hardware, precum si software si servicii conexe ...
95 Lei
+
55 Lei
+
139 Lei
+
239 Lei
+
75 Lei
+
62 Lei
+
189 Lei
+
65 Lei
+
199 Lei
+
85 Lei
+
512 Lei
+
95 Lei
+
239 Lei
+
518 Lei
+
199 Lei
+
79 Lei
+
Arată încă 21 produse
Preţ

Lei  –  Lei

  • 1Lei
  • 20700Lei
Disponibilitate Stoc
Form Factor
Format suportat
Metoda de ras
Mod scanare
Producător Compatibil
Tip Hârtie
Tip Laptop
Interfață
Număr coli
Număr de pagini
Rezoluție imprimare
Sistem de operare
Capacitate (GB)
Culoare
Diagonală display (inch)
Duplex imprimare
Citire max.
Conectivitate
Culoare
Format display
Scriere max.
Mod printare (color/alb-negru)
Producător procesor
Model procesor
Capacitate RAM
Iluminată
Tip Stocare
Capacitate stocare (GB)
Unitate Optică
Tip Placă Video
Model Placă Video
Memorie Video RAM
Greutate (Kg)
Culoare