Atenţie Utilizăm fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul IT-Fashion.ro. Înainte de a continua te rugăm să accepți Politica de confidențialitate.
Sunt de acord!
Compania a fost fondata la 1 ianuarie 1939, de William R. Hewlett si David Packard, doi absolventi de inginerie electrica recenti ai Universitatii Stanford. A fost prima dintre numeroasele companii de tehnologie care a beneficiat de ideile si sprijinul profesorului de inginerie Frederick Terman, care a fost pionierul relatiei puternice dintre Stanford si ceea ce a aparut in cele din urma ca Silicon Valley. Compania si-a stabilit reputatia de producator de instrumente sofisticate.

Primul sau client a fost Walt Disney Productions, care a achizitionat opt oscilatoare audio pentru a le folosi la realizarea filmului sau animat de lung metraj Fantasia (1940). In timpul celui de-al doilea razboi mondial, compania a dezvoltat produse pentru aplicatii militare, care erau suficient de importante pentru a merita Packard un proiect de scutire, in timp ce Hewlett a servit in Corpul de semnal al armatei. De-a lungul razboiului, compania a colaborat cu Laboratorul de Cercetari Navale pentru a construi tehnologie contra-radar si sigurante avansate de obuz de artilerie.

Compania Hewlett-Packard, prescurtata in mod obisnuit la Hewlett-Packard sau HP a fost o companie americana multinationala de tehnologie a informatiei care a dezvoltat si a furnizat o mare varietate de componente hardware, precum si software si servicii conexe ...
55 Lei
+
55 Lei
+
62 Lei
+
66 Lei
+
79 Lei
+
79 Lei
+
85 Lei
+
105 Lei 95 Lei
Mai ieftin cu: 10 Lei
+
95 Lei
+
128 Lei 119 Lei
Mai ieftin cu: 9 Lei
+
169 Lei
+
189 Lei
+
199 Lei
+
199 Lei
+
239 Lei
+
299 Lei 269 Lei
Mai ieftin cu: 30 Lei
+
339 Lei
+
Arată încă 6 produse
Preţ

Lei  –  Lei

  • 1Lei
  • 2999Lei
Producător Compatibil
Tip
Tip Laptop
Compatibilitate (inch)
Număr de pagini
Sistem de operare
Culoare
Diagonală display (inch)
Conectivitate
Culoare
Format display
Mod printare (color/alb-negru)
Producător procesor
Model procesor
Capacitate RAM
Tip Stocare
Capacitate stocare (GB)
Unitate Optică
Tip Placă Video
Memorie Video RAM
Greutate (Kg)
Culoare
Format
Duplex
Tavă coli