INTEGRAL

Integral este o marca a Integral Memory plc, o companie nascuta in Marea Britanie pe cand era PC-ului abia incepea in 1989. Am inceput prin furnizarea de memorie pentru computere si sisteme de date foarte timpurii. Mai tarziu, in 1999, am inceput sa producem unele dintre primele carduri de memorie si unitati USB pentru piata digitala in crestere rapida.

Astazi, Integral Memory produce o gama larga de produse de memorie si stocare, inclusiv; DRAM, carduri de memorie, unitati USB, unitati SSD si solutii de memorie industriala. Toate produsele noastre sunt garantate si acceptate.

Operam din facilitati din Marea Britanie (proiectare, cercetare si dezvoltare si testare); avem alte birouri de vanzari in Franta, Spania si Olanda. Produsele noastre sunt vandute de revanzatori in peste 50 de tari si sunt de incredere de catre mari companii, departamente guvernamentale si institutii de invatamant.

Pasiunea noastra este sa va aducem cele mai noi produse de memorie construite pe calitate, fiabilitate si preturi excelente, inclusiv; Actualizari de memorie DDR4, carduri de memorie SDXC, unitati USB criptate pe 256 de biti si SSD-uri de mare capacitate.
Preţ

Lei  –  Lei

  • 29Lei
  • 69Lei
Disponibilitate Stoc
Format
Interfață
Capacitate (GB)
Capacitate (GB)
Rata de transfer la citire (MB/s)
Rata de transfer la scriere (MB/s)
Culoare