Atenţie Utilizăm fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul IT-Fashion.ro. Înainte de a continua te rugăm să accepți Politica de confidențialitate.
Sunt de acord!

Joc Grand Theft AutoV XBOX ONE

Caracteristici generale - Jocuri console&PC
Compatibilitate :
Xbox One
Producător :
Rockstar
Recomandare vârstă :
18
Tip suport :
DVD/Blu-ray
Gen :
  • Action
  • Adventure
Opțiuni de joc :
  • Multiplayer
  • Singleplayer

 

Dezvoltat de creatorii seriei GTA, Rockstar North, Grand Theft Auto V va avea un gameplay bazat pe misiuni şi multiplayer online, în care acţiunea se desfăşoară în oraşul Los Santos, dar şi în împrejurimile acestuia (dealuri, plaje şi regiuni rurale).

 

 

Los Santos este o metropolă plină de starlete, guru şi celebrităţi apuse, care a fost o dată mândria Occidentului, iar acum se lupta să supravieţuiască în această perioadă a nesiguranţei economice şi a emisiunilor TV ieftine.

În mijlocul acestei harababuri, trei criminali foarte diferiţi plănuiesc să dea lovitura: Franklin, un fost gangster care acum este în căutarea oportunităţilor pentru a face foarte mulţi bani; Michael, un fost puşcăriaş a cărui pensionare nu este aşa roz cum se spera să fie; şi Trevor, un maniac violent condus de dorinţa de a castiga foarte mult.

 

 

Gameplay-ul din GTA V se bazează pe cel din toate precedentele jocuri de la Grand Theft Auto III încoace: jucătorul îşi asumă rolul unui personaj văzut din perspectiva third-person cu care este liber să exploreze lumea pusă la dispoziţie fie pe jos, fie controlând un vehicul (terestru, naval sau aerian). Acesta poate să progreseze urmând povestea jocului prin îndeplinirea unor misiuni în care va fi nevoit să se utilizeze de arsenalul sau de arme.

 

 

 

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie
JOCXONEGTA5
269 Lei
109 Lei
Mai ieftin cu: 160 Lei
Lipsă stoc
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Achiziții publice/SICAP
Produse care te-ar putea interesa
  • Cele mai vândute
  • Alți clienți au cumpărat
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse