KARCHER

Kärcher este lider mondial in domeniul tehnologiei de curatare. Aparatele de curatat cu apa sub presiune si sub presiune inalta, aspiratoare si curatitoare cu abur, masini de maturat, masini de frecat-aspirat, spalatorii auto, agenti de curatare, curatitoare cu gheata carbonica, instalatii de tratare a apei potabile si de epurare a apelor uzate, pompe si sisteme de irigare pentru casa si gradina, Kärcher ofera gama completa de solutii inovatoare de curatare.

Acestea includ produse si accesorii, consiliere, service si numeroase solutii digitale. In anul 2018, Alfred Kärcher SE & Co. KG a realizat o cifra de afaceri de 2,525 miliarde de euro, cea mai mare din istoria sa. Compania are 13.027 de angajati in peste 120 de companii din 70 de tari. Cele peste 50.000 de puncte de servicii din intreaga lume asigura furnizarea neintrerupta a clientilor din intreaga lume. Inovatia este cel mai important factor de crestere pentru companie si a reprezentat o componenta esentiala a culturii corporatiste de la infiintarea companiei, in 1935: aproximativ 90% din toate produsele au mai putin de 5 ani de la lansare. Un total de peste 1.000 de angajati lucreaza in cercetare si dezvoltare. Kärcher detine in prezent peste 630 brevete active.

Inovatia a reprezentat o parte importanta a culturii companiei de la infiintarea sa in 1935. Inginerul si inventatorul pasionat Alfred Kärcher a cautat solutii la problemele tehnice cu creativitate si spirit de inovare. Cu toate acestea, in acest sens, el nu a neglijat niciodata responsabilitatea pentru nevoile angajatilor sai.
Preţ

Lei  –  Lei

  • 45Lei
  • 999Lei
Disponibilitate Stoc
Tip aspirator
Mod aspirare
Clasă eficiență energetică
Clasă eficiență curățare covoare
Clasă eficiență curățare suprafețe dure
Putere de aspirare (W)
Capacitate colectare (L)
Culoare