Atenţie Utilizăm fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul IT-Fashion.ro. Înainte de a continua te rugăm să accepți Politica de confidențialitate.
Sunt de acord!

KRUGER & MATZ

Krüger&Matz a aparut pe piata din Polonia in 2010, iar povestea sa are la baza doua cuvinte: pasiune si inspiratie.
Krüger&Matz crede in pasiune si ofera, prin produsele sale, instrumente pentru o viata inspirata de valori si autenticitate! Din portofoliul Krüger&Matz, te invitam sa descoperi device-uri mobile (smartphone-uri si tablete), casti cu un design si o calitate a sunetului deosebita, echipamente audio si dispozitive moderne (smart-watch-uri, smart band-uri), televizoare.
Kruger&Matz este un brand care le ofera oamenilor o optiune, ramanand la latitudinea lor daca doresc sa achizitioneze un produs care apartine unui producator renumit sau sa beneficieze de un produs nou, cu aceeasi calitate si functionalitate, dar la un cost mult mai accesibil.

Intrebarea pe care Krüger&Matz o adreseaza utilizatorilor este: merita sa alegi un produs mult mai accesibil si astfel sa poti investi mai mult in pasiunile tale?
Produsele Krüger & Matz sunt cunoscute in randul clientilor. Acest lucru este subliniat si de premiile primite in ultimii ani, printre care Descoperirea anului 2013, oferit brandului Kruger & Matz pentru smartphone-ul inovativ LIVE, un adevarat succes pe piata, Golden Bell de la cititorii Mobility pentru castile KM0660EB, ca si premiul Golden AS IT in categoria Debutul anului, premiu oferit de editorii Reseller News si premiul pentru cel mai bun brand in 2014.
Preţ

Lei  –  Lei

  • 39Lei
  • 119Lei
Tip montare
Tip suport
Diagonală minimă (cm)
Diagonală maximă (cm)
Greutate maximă suportată (kg)
Material
Culoare