KRUGER & MATZ

Krüger&Matz a aparut pe piata din Polonia in 2010, iar povestea sa are la baza doua cuvinte: pasiune si inspiratie.
Krüger&Matz crede in pasiune si ofera, prin produsele sale, instrumente pentru o viata inspirata de valori si autenticitate! Din portofoliul Krüger&Matz, te invitam sa descoperi device-uri mobile (smartphone-uri si tablete), casti cu un design si o calitate a sunetului deosebita, echipamente audio si dispozitive moderne (smart-watch-uri, smart band-uri), televizoare.
Kruger&Matz este un brand care le ofera oamenilor o optiune, ramanand la latitudinea lor daca doresc sa achizitioneze un produs care apartine unui producator renumit sau sa beneficieze de un produs nou, cu aceeasi calitate si functionalitate, dar la un cost mult mai accesibil.

Intrebarea pe care Krüger&Matz o adreseaza utilizatorilor este: merita sa alegi un produs mult mai accesibil si astfel sa poti investi mai mult in pasiunile tale?
Produsele Krüger & Matz sunt cunoscute in randul clientilor. Acest lucru este subliniat si de premiile primite in ultimii ani, printre care Descoperirea anului 2013, oferit brandului Kruger & Matz pentru smartphone-ul inovativ LIVE, un adevarat succes pe piata, Golden Bell de la cititorii Mobility pentru castile KM0660EB, ca si premiul Golden AS IT in categoria Debutul anului, premiu oferit de editorii Reseller News si premiul pentru cel mai bun brand in 2014.
Preţ

Lei  –  Lei

  • 15Lei
  • 899Lei
Disponibilitate Stoc
Sistem de operare
Sistem de operare
Tip
Tip
Tip accesoriu
Tip cablu
Tip montare
Diagonală ecran (inch)
Lungime cablu (cm)
Tip fixare
Tip suport
Wi-Fi
Conectivitate
Diagonală minimă (cm)
Lungime cablu
Tip procesor
Capacitate stocare (GB)
Diagonală maximă (cm)
Dimensiune ecran (inch)
Microfon
Camera principală (MP)
Capacitate memorie RAM (GB)
Culoare
Greutate maximă suportată (kg)
Camera secundară (MP)
Capacitate memorie internă (GB)
Material
Camera principală (MP)
Culoare
Sloturi SIM
Camera secundară (MP)
Rețea
NFC
Producător procesor
Culoare
Frecvență procesor (MHz)
Compatibil Ro-Alert
Culoare