Televizor LED Smart HORIZON 32HL7330H 32" (81 cm), Smart TV, Plat, HD, Opera Smart, Negru

Televizor LED Smart HORIZON 32HL7330H

 

Televizor LED Smart Horizon 43HL7330F

 
EVOLUEAZĂ SMART. EMOȚIA DE A FI CONECTAT CU ÎNTREAGA LUME!
 
Împreună putem transforma experiența ta vizuală într-un spectacol de neuitat. startul la distracție și profită de muzica, jocurile, filmele și aplicațiiile disponibile online pe platforma HOS 2.0 (HORIZON SMART TV). Ai la îndemână variante complete de conectivitate, pentru a te bucura de conținut audio/video fără cusur (Intel® WiDi, Wi-Fi integrat, USB 3.0, HDMI 2.0), cât și programele preferate transmise prin televiziunea digitală terestră sau cablu (DVB-T2/C/S2).

 

 

Televizor LED Smart Horizon 43HL7330F

 

FII CONECTAT. TRĂIEȘTE EXPERIENȚA CINEMATOGRAFICĂ!
 
Transformă sufrageria casei tale într-o veritabilă sală de cinema! Cu o simplă apăsare a unui buton de pe telecomandă, ai acces la aplicația NETFLIX care este integrată în platforma dedicată HOS 2.0 (HORIZON SMART TV). Trebuie doar pregătești popcornul și te relaxezi urmărind cele mai noi seriale, filme și blockbustere.
 
 

Televizor LED Smart Horizon 43HL7330F

 
INTEL® WIRELESS DISPLAY (WiDi). CONECTEAZĂ-LE PE TOATE!
 
Descoperă funcționalitățile WiDi și împărtășește amintirile cu cei dragi, în cel mai simplu mod. Cu ajutorul rețelei wireless de acasă (WLAN) puteți distribui, în timp real, conținutul de pe smartphone sau tabletă direct pe televizorul inteligent LED SMART TV de la HORIZON. Este ușor de utilizat, așa nu trebuie decât bucurați de noua experiență WiDi.

 

 

Televizor LED Smart Horizon 43HL7330F

 

Wi-Fi INTEGRAT. COMUNICĂ FĂRĂ CABLURI!
 
Modulul Wi-Fi integrat permite conectarea la internet a televizorului inteligent LED SMART TV de la HORIZON fără a mai avea nevoie de cabluri. Cu ajutorul conexiunilor simplificate, ai acces deplin la conținut online și posibilități nenumărate direct de pe telecomanda televizorului HORIZON, toate acestea din confortul sufrageriei tale.

 

 

Televizor LED Smart Horizon 43HL7330F

 

CLEAR MOTION ENGINE (CME). CLARITATE ÎN MIȘCARE!
 
Trăiește din plin fiecare moment, mai ales atunci când te joci sau urmărești un film de acțiune. Combinând rata de reîmprospătare a ecranului cu procesarea unică a imaginilor, standardul Clear Motion Engine (CME) oferă o claritate de excepție a imaginilor în mișcare.

 

 

Televizor LED Smart Horizon 43HL7330F

 

PARIAZĂ PE DOLBY DIGITAL ȘI DTS-HD. SUNETUL MAI APROAPE DE TINE!


Lasă-te învăluit de o ambianța sonoră vibrantă cu Dolby Digital Plus (DD+). Sistemul audio surround HORIZON cu decodor DD+ îți oferă o experiență sonoră realistă, care completeze perfect conținutul vizual. În plus, ai DTS TruSurround™, soluție ce redă un sunet surround aproape de realitate pe configurații stereo sau boxe 3.1 (mai ales bare de sunet) și DTS – HD, una dintre puținele tehnologii care oferă un sunet surround comprimat fără pierderi pentru Blu-ray și HD DVD, asigurând performanță audio de calitate.

 

Televizor LED Smart Horizon 43HL7330F

 

CI+ SLOT. ACELEAȘI FUNCȚIONALITĂȚi, DAR FĂRĂ CABLURI!
 
Renunță la decodorul clasic și simplifică experiența de televiziune digitală cu ajutorul cartelelor CI+ ale furnizorilor de cablu. Astfel, te conectezi mai ușor, eliminând o bună parte din cabluri, schimbi programele direct din telecomanda televizorului HORIZON și păstrezi un consum energetic redus.

 

 

Televizor LED Smart Horizon 43HL7330F

 

ADVANCED HOTEL TV MODE. FII CONECTAT LA PROPRIA AFACERE!
 
Alege caracteristicile Hotel TV Mode (Passive) potrivite business-ului tău. Cu ajutorul parolei unice și al telecomenzii televizorului inteligent LED SMART TV de la HORIZON, ai acces la funcțiile avansate de management asupra imaginilor și mesajelor de întâmpinare afișate pe TV, ce furnizează o diferențiere sporită în industria hotelieră. Mai mult, toate setările realizate de tine pot fi copiate pe alte televizoare (USB cloning), dar și securizate astfel încât poți limita accesul persoanelor neautorizate (OSD Disable On/Off).

 

 

Televizor LED Smart Horizon 43HL7330F

 

HORIZON LED TV. ENERGIE PURĂ!
 
Dezvoltarea unor produse prietenoase cu mediul a fost o prioritate și pentru noi, încă de la început. Ne respectăm întotdeauna principiile, de aceea tehnologia avansată utilizată în producția tuturor modelelor HORIZON LED TV reduce consumul mediu de energie, favorizând astfel utilizarea eficientă și responsabilă a energiei electrice.

 

Dupa o ora in care soacra se tot uita la televizorul nou achizitionat m-a pus sa ii comand si ei unul la fel. Recomand tuturor celor care doresc un Led
Scrie o recenzie
32HL7330H
699 Lei
Lipsă stoc
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Achiziții publice/SICAP
Produse care te-ar putea interesa
  • Cele mai vândute
  • Alți clienți au cumpărat
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse