Viziunea LG este sa furnizeze produse si servicii digitale inovatoare, de top in gama lor, si sa asigure satisfactia clientilor.
Filozofia LG se invarte in jurul oamenilor, sinceritatea si aderarea la elementele fundamentale. Ne dorim sa oferim solutii optime si experiente noi prin inovatie continua, pentru o viata mai buna.

Ne indreptam atentia catre consumatorii cu sensibilitati deosebite - oameni care continua sa exploreze noi activitati si sa accepte noi provocari pentru a experimenta mai mult, in cautarea unei vieti mai bune. Imaginea brandului LG a fost dezvoltata treptat si consecvent, intotdeauna pentru a comunica, "Life's Good". Suntem contemporani si totusi autentici, evoluand mereu filosofiile noastre fundamentale intr-o zona moderna.

LG Electronics este o corporatie mondiala cu 82 000 de angajati, care lucreaza in cele 81 de filiale din intreaga lume. LG Electronics se straduieste sa asigure clientilor produse si tehnologii noi. LG Electronics este un gigant al electronicelor/telecomunicatiilor de clasa mondiala.

LG Electronics produce telefoane CDMA, televizoare cu plasma, DVD playere, produse de stocare optica, aparate de aer conditionat si multe altele. LG Electronics creeaza tehnologii de varf pentru o gama vasta de produse, de la retele mobile la televizoare digitale, afisaje si retele domestice. LG Electronics detine astfel capacitatea de a realiza un mediu atoatecuprinzator.

Mai mult decat atat, produsele inovatoare LG Electronics imbunatatesc viata oamenilor si au consacrat o cultura corporatista bazata pe provocari si inovatie. Cultura LG de continua inovatie ne indeamna sa conducem prin schimbare. Cu LG Electronics limita este cerul.

De la infiintare, in anul 1958, timp de peste 50 de ani LG Electronics a dezvoltat tehnologii de varf si produse in domeniile electronicelor si tehnologiei informatiilor si comunicatiilor. LG Electronics este acum lider mondial in domeniile electronicelor si tehnologiei informatiilor si comunicatiilor. Pentru mai multe informatii despre dezvoltarea tehnologiei LG, consultati Istoria LG.

LG Electronics si-a asigurat pozitia de lider in produse globale si pozitia de lider de piata prin investitii indraznete de cercetare si dezvoltare, eforturi pozitive de marketing global si activitati continue. LG Electronics este prima companie care lanseaza produse avansate tehnologic, cum ar fi telefoane mobile de generatie urmatoare, televizoare digitale si aparate electrocasnice cu acces la Internet, deschizand o usa catre un nou viitor pentru industriile de electronice universale si de tehnologie a informatiilor si comunicatiilor
Arată încă 10 produse
Preţ

Lei  –  Lei

  • 70Lei
  • 7886Lei
Disponibilitate Stoc
Monitor gaming
Tip produs
Tip TV
Tip unitate
Eficiență energetică
Interfață grafică
Rată de refresh
Tip conexiune
Diagonala (cm)
Tip ecran
Diagonală (inch)
Funcții
Rezoluție
Rezoluție (pixeli)
Tip display
Capacitate baterie
Sistem de operare
Tip panel
Autonomie (h)
Culoare
Timp de răspuns (ms)
Display port
HDMI
VGA
Boxe integrate
Culoare