Atenţie Utilizăm fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul IT-Fashion.ro. Înainte de a continua te rugăm să accepți Politica de confidențialitate.
Sunt de acord!

LOGITECH

O companie elvetiana axata pe inovatie si calitate, Logitech proiecteaza produse si experiente care au un loc de zi cu zi in viata oamenilor. Fondata in 1981 in Lausanne, Elvetia, si extinzandu-se rapid in Silicon Valley, Logitech a inceput sa conecteze oamenii prin intermediul perifericelor inovatoare ale computerului si prin numeroase noutati din industrie, inclusiv mouse-ul fara fir cu infrarosu, trackball-ul cu degetul mare, mouse-ul laser si multe altele.

Inca din acele zile de inceput, ne-am extins atat expertiza in proiectarea produselor, cat si acoperirea noastra globala. Pentru fiecare dintre produsele noastre, ne concentram asupra modului in care clientii nostri se conecteaza si interactioneaza cu lumea digitala. Pastram designul in centrul a tot ceea ce cream, in fiecare echipa si in fiecare disciplina, pentru a crea experiente cu adevarat unice si semnificative.

Cu produse vandute in aproape fiecare tara din lume, Logitech s-a dezvoltat intr-o companie multi-brand care proiecteaza produse care sa reuneasca oamenii prin muzica, jocuri, video si informatica. Marcile Logitech includ Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming, Ultimate Ears, Jaybird, Blue Microphones si Streamlabs.
72 Lei 60 Lei
Mai ieftin cu: 12 Lei
+
105 Lei 91 Lei
Mai ieftin cu: 14 Lei
+
109 Lei
+
168 Lei 127 Lei
Mai ieftin cu: 41 Lei
+
167 Lei 159 Lei
Mai ieftin cu: 8 Lei
+
205 Lei 199 Lei
Mai ieftin cu: 6 Lei
+
349 Lei 265 Lei
Mai ieftin cu: 84 Lei
+
Preţ

Lei  –  Lei

  • 60Lei
  • 266Lei
Conectivitate
Tip mouse
Tehnologie
Tehnologie
Rezoluție (dpi)
Culoare
Culoare
Kit