MicroSDHC ADATA Cls 4 16GB + adaptor SD

Caracteristici generale
Tip produs:
Card memorie
Format:
  • MicroSDHC
Capacitate (GB):
16
Altele:
Clasa de viteza: 4; Rata de transfer la citire: 14 MB/s, Rata de transfer la scriere: 5 MB/s; Voltaj: 2.7-3.6 V; Compatibilitate: telefoane cu slot card + adaptor SD pentru camere foto, PC; Stocare mai mare de 8000 fisiere MP3, 9600 poze JPEG la rezolutie
Garanție (luni):
24

MicroSDHC ADATA Cls 4 16GB + adaptor SD

Datorita faptului ca cererea de dispozitive digitale pentru stocare se afla in crestere, ADATA se afla in fruntea solutiilor de memorie. Ducand microSD la nivelul urmator, ADATA este incantata sa introduca microSDHC (Secure Digital High Capacity), a carui interfata noua permite rate de transfer mai rapide si extinde capacitatea maxima anterioara de 2 GB. ADATA microSDHC Class 4 ofera telefoanelor celulare mai mult spatiu de stocare a memoriei pentru multimedia si date personale. Rata de transfer a microSDHC de 4 MB/s il plaseaza pe primul loc in topul alegerilor pentru dispozitivele de stocare micro.

ADATA microSDHC Class 4 este fabricat in conformitate cu standardele SD 2.0 SD Card Association, facandu-l compatibil cu toate dispozitivele digitale gazda microSDHC si cu produsele de suport SDHC compatibile cu adaptorul SDHC inclus. Adoptand formatul sistemului de fisiere FAT32, ADATA microSDHC Class 4 deblocheaza limita de capacitate de 2 GB a cardurilor microSD si ofera o rata minima de transfer de 2 MB/s, respectand specificatiile clasei 4 si avand grija de nevoile dumneavoastra.

Dispunand de o capacitate maxima de 32 GB, ADATA microSDHC Class 4 poate stoca peste 8.000 de fisiere MP3, 9.600 de fotografii JPEG de inalta rezolutie sau alte date digitale. De asemenea, suporta codul de corectare a erorilor (ECC), care detecteaza si corecteaza automat erorile in timpul transferului de date, prevenind coruperea si pierderea datelor importante.

 

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie
AUSDH16GCL4-RA1
18 Lei
Lipsă stoc
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Achiziții publice/SICAP
Produse care te-ar putea interesa
  • Cele mai vândute
  • Alți clienți au cumpărat
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse