NATEC

Suntem un producator de accesorii pentru computer si electronice de larg consum. Vrem ca dispozitivele noastre sa indeplineasca asteptarile si sa aiba un impact pozitiv asupra vietii de zi cu zi a utilizatorilor nostri. Livram solutiile noastre consumatorilor din majoritatea tarilor europene de peste 10 ani, devenind un brand din ce in ce mai recunoscut.

In activitatile noastre, ne concentram pe disponibilitatea tehnologiei si accesoriilor de ultima generatie, care sa raspunda asteptarilor utilizatorilor moderni, astfel incat toata lumea sa poata beneficia de progresele tehnologice actuale si astfel sa isi faciliteze viata de zi cu zi, deoarece tehnologia ar trebui sa fie un raspuns la asteptarile naturale ale oamenilor . Sloganul nostru: „Tehnologie naturala” este o reflectare a acestor idei.

In portofoliul marcii Natec, utilizatorii nostri vor gasi: accesorii pentru computer, cum ar fi soareci, tampoane, tastaturi sau casti, precum si accesorii electronice de larg consum si accesorii, inclusiv difuzoare mobile, microfoane, cititoare de carduri, genti pentru laptopuri, huse si rucsacuri. Oferta noastra creste rapid, acoperind aproape toate pietele europene si nu numai.

Prin extinderea ofertei noastre, plasam intotdeauna asteptarile oamenilor pe primul loc. Suntem bucurosi sa auzim sfaturi si cooperam cu lideri de opinie, portaluri si editori din industrie. Produsele noastre participa la numeroase teste si recenzii. Atunci cand pregatim produse noi, suntem deschisi la diferite forme de cooperare si sugestii din partea utilizatorilor.

Preţ

Lei  –  Lei

  • 29Lei
  • 599Lei
Disponibilitate Stoc
Conectivitate
Material
Tip
Tip
Tip mouse
Compatibilitate
Compatibilitate (inch)
Culoare
Tehnologie
Tehnologie
Greutate suportată (kg)
Material
Rezoluție (dpi)
Tehnologie
Culoare
Culoare
Interfață
Culoare
Kit