ORINK

ORINK INFOTECH INTERNATIONAL CO LTD este specializata in dezvoltarea si vanzarea de consumabile pentru imprimante. Ca membru al Asociatiei de Calculatoare din Shanghai, sediul de marketing al ORINK este situat in Shanghai, iar baza sa principala de productie se afla in Zhuhai, China.

Cu un spatiu din fabrica de 28.000 mp si peste 1000 de muncitori profesionisti, Orink produce lunar 8-9 milioane de bucati de cartus cu jet de cerneala si 1,3 milioane de bucati de cartuse de toner laser. ORINK poate oferi o gama completa de produse, inclusiv cartuse de cerneala, cartuse de toner, cerneala in vrac si produse conexe.

Orink trece si certificatele ISO 9001, ISO14001, ROHS, REACH, CE si STMC etc. Pe pietele interne si externe, marca sa ORINK s-a bucurat de o buna reputatie in peste 60 de tari din lume, devenind unul dintre consumabilele de imprimare de top furnizori din lume.

Respectand filozofia companiei „Excelent, inovatie si cooperare”, ORINK va oferi tot timpul cele mai eficiente produse din punct de vedere al costurilor si cel mai bun serviciu.
Preţ

Lei  –  Lei

  • 30Lei
  • 39Lei
Disponibilitate Stoc
Producător Compatibil
Număr de pagini
Culoare