PATRIOT

Patriot a inceput in 1985 in zona golfului San Francisco. Ne dedicam sa fim marca de alegere pentru industria tehnologica, cu un angajament ridicat pentru calitate si servicii excelente pentru clienti. Patriot Memory proiecteaza, produce si comercializeaza module de memorie de inalta performanta, memorie flash, accesorii mobile si echipamente de jocuri.

PRODUSELE NOASTRE
Aici, la Patriot, ne mandrim cu dezvoltarea de produse noi si inovatoare care ofera un design elegant, modern si functional. Impreuna cu design-uri de inalta calitate si inovatoare, produsele noastre sunt sustinute cu garantia noastra de varf din industrie si cu asistenta de top pentru clienti.

Ne asiguram ca fiecare produs indeplineste sau depaseste nivelul nostru ridicat de standarde. Pentru memorie, acest proces incepe cu utilizarea componentelor de inalta calitate si se incheie cu teste functionale riguroase pentru a se asigura ca fiecare modul este fiabil si compatibil. Toate testele noastre includ teste de stres din lumea reala, teste de scadere si teste de supraincarcare. Facem toate acestea, astfel incat sa puteti fi siguri ca veti primi un produs de inalta calitate.

VANZARI SI DISTRIBUTIE
Patriot are birouri de vanzari situate in SUA, Europa si Asia. Patriot vinde prin canale de distributie in America de Nord, Europa, Rusia, Asia Pacific, Orientul Mijlociu, Africa si America Latina.
Preţ

Lei  –  Lei

  • 107Lei
  • 299Lei
Disponibilitate Stoc