Atenţie Utilizăm fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul IT-Fashion.ro. Înainte de a continua te rugăm să accepți Politica de confidențialitate.
Sunt de acord!

Plita incorporabila HANSA BHC66506, 4 zone de gatit, electrica, sticla ceramica neagra

Caracteristici generale - Cuptoare & Plite
Tip produs-cuptoare si plite :
Plita incorporabila
Tip plită :
Electric
Material :
Ceramica
Alimentare-cuptoare si plite :
Electric
TouchControl :
Da
Număr zone :
4
Dimensiuni (Î x L x A) cm :
5 x 57.5 x 51.8
Culoare-cuptoare si plite :
Negru
Garanție (luni) :
24 Luni

Plita incorporabila Hansa BHC66506

 
     Child Lock

     Impiedică pornirea aparatului de către copii, ceea ce inseamnă că dumneavoastră și familia dumneavoastră nu mai sunteți supuși riscului de arsuri. De asemenea, sistemul Child Lock previne pornirea plitei de către copii în timp ce aparatul este în funcțiune.


     Pro Baby System  

     Pentru a optimiza nivelurile de sigurantă în bucătărie, Pro Baby System combină mai multe caracteristici, precum un sistem de blocare a ușii, I-cool front și ghidaje telescopice cu funcție de oprire. Datorită acestor caracteristici, gătitul impreună cu copiii devine relaxant și sigur.


     Temporizator  

     Această funcție vă permite să setați durată de preparare (maximum 99 de minute) pentru fiecare zonă individuală a plitei dumneavoastră, prepararea mai multor feluri de mâncare fiind mai usoară că oricând. La expirarea duratei de preparare, zonă se dezactivează și vă instiintează prin emiterea unui semnal sonor.


     Avertizor temporizare  

     Puteți seta un interval de numărătoare inversă de pană la 99 de minute pentru cuptorul dumneavoastră. La finalizarea numărătorii inverse va fi emisă o alarmă care vă va informa că preparatul dumneavoastră este gata.


     Fierbere automată  

     Perfectă pentru alimentele care trebuie să fie mai întâi aduse rapid la temperatură de fierbere, iar apoi incălzite sau înăbusite. Această funcție reduce automat temperatura zonei de incălzire după o perioadă de timp specificată.


     Indicator de căldură reziduală  

     Indicatorul de căldură reziduală vă avertizează dacă zonă de încălzire este încă fierbinte chiar dacă a fost dezactivată. Această funcție vă permite să gătiti în siguranță și să preveniți accidentele.


     Comenzi cu senzori

     Pe lângă confortul sporit în ceea ce privește curățarea aparatului, senzorii oferă multe alte funcții avansate, inclusiv: configurarea precisă pe nouă niveluri a puterii, reglarea duratei procesului de preparare, funcția automată de preparare și Child Lock.


     Zonă de incălzire HiLight dublă extinsă 12/18 cm (0,7/1,7 kw)

     Permite încălzirea vaselor cu diverse diametre; în funcție de dimensiunea vasului de gătit, poate fi activată o zonă HiLight interioară sau exterioară, cu dimensiunea de 12/18 cm și cu o putere de 0,7/1,7 kw
 
 

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie
BHC66506
1,030 Lei
În stoc furnizor
+
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Achiziții publice/SICAP
Produse care te-ar putea interesa
  • Cele mai vândute
  • Alți clienți au cumpărat
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse