Atenţie Utilizăm fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul IT-Fashion.ro. Înainte de a continua te rugăm să accepți Politica de confidențialitate.
Sunt de acord!

ROCKSTAR

Rockstar Games, Inc. este un editor american de jocuri video cu sediul in New York. Compania a fost infiintata in decembrie 1998 ca o filiala a Take-Two Interactive, utilizand activele pe care Take-Two le achizitionase anterior de la BMG Interactive. Membrii fondatori ai companiei au fost Sam si Dan Houser, Terry Donovan si Jamie King, care lucrau pentru Take-Two la acea vreme si din care fratii Houser erau anterior directori la BMG Interactive. Sam Houser conduce studioul ca presedinte.

Din 1999, mai multe companii achizitionate de sau infiintate in cadrul Take-Two au devenit parte a Rockstar Games, precum Rockstar Canada (denumita ulterior Rockstar Toronto) devenind prima in 1999 si Rockstar India cea mai recenta in 2016. Toate companiile au Jocurile Rockstar poarta numele si sigla „Rockstar”. In acest context, Rockstar Games este uneori denumita si Rockstar New York, Rockstar NY sau Rockstar NYC. Rockstar Games are, de asemenea, un studio de captare a miscarii in Bethpage, New York.

Una dintre astfel de francize de jocuri de actiune-aventura este Grand Theft Auto, pe care Rockstar Games a preluat-o de la BMG Interactive, care a publicat intrarea originala a seriei in 1997. Cel mai recent joc din serie, Grand Theft Auto V, a livrat peste 135 de milioane de exemplare de la lansarea sa in septembrie 2013, facandu-l unul dintre cele mai bine vandute jocuri video din toate timpurile. Alte francize populare publicate de Rockstar Games sunt Red Dead, Midnight Club, Max Payne si Manhunt.
Preţ

Lei  –  Lei

  • 139Lei
  • 169Lei
Compatibilitate
Recomandare vârstă
Tip suport
Gen
Opțiuni de joc