Router Wireless TP-Link ARCHER C20, dual-band AC750 433/300Mbps


802.11ac - Următoarea Generatie Wi-Fi

Archer C20 fabricat de TP-LINK vine cu următoarea generatie de standard Wi-Fi – 802.11ac, suportând si standardul 802.11n de 3 ori mai rapid decât vitezele wireless oferite de standardul N. Cu eficientă mărită si securitate robustă standardul 802.11ac reprezintă modalitatea perfectă pentru a crea acasă o retea multimedia foarte rapidă si pentru a rezolva blocajele cauzate de alte echipamente.

Conexiuni simultane de până la 733Mbps fără întreruperi pentru muncă si distractie

Cu viteza wireless de 433Mbps în frecventa liberă de 5GHz si 300Mbps în frecventa de 2,4GHz, Archer C20 vă oferă flexibilitatea a două retele dedicate si asigură performante wireless incredibile. Aplicatiile simple, cum ar fi trimiterea e-mailurilor sau navigarea pe Internet, pot folosi frecventa de 2,4GHz în timp ce aplicatiile care necesită bandă mare, cum ar fi jocurile online sau streamingul video HD, pot folosi frecventa de 5GHz – toate în acelasi timp.

Semnal omnidirectional stabil si o arie de acoperire superioară

Cele 2 antene externe fixe au la baza o tehnologie avansată de înaltă calitate pentru a asigura experientă si performantă wireless excelentă cu semnal stabil în toate directiile si pe distantă mai mare. Oferă o incredibilă acoperire wireless si fiabilitate pentru întreaga casă sau întregul birou.


Port USB pentru stocare si partajare

Cu portul USB, puteti partaja imprimante, documente si fisiere media în întreaga retea locală sau chiar si la distantă prin serverul FTP.Functia Guest Network

Functia Guest Network oferă conexiuni Wi-Fi securizate pentru clientii de tip “Guest” (Invitat) să folosească reteaua dumneavoastră într-o manieră controlată fără a fi necesară expunerea retelei private Wi-Fi sau a datelor personale

Control Parental

Functia Control Parental permite părintilor sau administratorilor de retea sa stabilească reguli si restrictii pentru copii sau angajati.

Instalare simplă

Inclus în CD-ul cu resurse, utilitarul pentru configurare optimă poate ajuta utilizatorii în finalizarea întregii instalări a soft-ului, precum si a setărilor de retea, în doar câteva minute.

Suport IPv6

Archer C20 oferă suport protocolului IPv6, acesta fiind fundamental pentru următoarea generatie de Internet si în acelasi timp permite o gamă de noi servicii si experiente îmbunătătite pentru utilizatori.

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie
ARCHER C20
177 Lei
121 Lei
Mai ieftin cu: 56 Lei
În stoc furnizor
+
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Achiziții publice/SICAP
Produse care te-ar putea interesa
  • Cele mai vândute
  • Alți clienți au cumpărat
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse