Atenţie Utilizăm fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul IT-Fashion.ro. Înainte de a continua te rugăm să accepți Politica de confidențialitate.
Sunt de acord!

Router wireless ASUS RT-AC57U Dual Band (5 Ghz+2,4 Ghz), 802.11 a/b/g/n/ac, 300+867 Mbps

Caracteristici generale - Routere
Porturi LAN :
4
Porturi WAN :
1
Wireless :
802.11 a/b/g/n/ac
Antene :
4
Frecvență :
2.4 GHz - 5 GHz
Viteză de transfer (Mbps):
300 + 867
Culoare :
Negru
Altele :
3G/4G
Garanție (luni) :
24 Luni

Router wireless ASUS RT-AC57U

 

Router WiFi Dual Band AC1200 cu patru antene externe și control parental, streaming cursiv 4K de pe Youtube și Netflix
  • Rată de transfer simultană de 300 Mbps (2.4GHz) și 867 Mbps (5GHz) pentru conexiuni WiFi rapide.
  • Cele patru porturi Gigabit LAN furnizează o conectivitate extinsă, iar portul USB 2.0 îți permite conectarea imprimantelor sau hard discurilor pentru partajarea convenabilă a fișierelor.
  • Tablou de bord ASUSWRT pentru configurarea și administrarea ușoară a routerului.
  • Aplicația intuitivă ASUS Router App îți permite controlul rețelei de oriunde , fără a fi nevoie să repornești calculatorul.
  • Acoperire îmbunătățită și performanță multi-dispozitiv cu patru antene externe - câte două pentru benzile de 2.4 GHz și 5 GHz.
 
Router wireless ASUS RT-AC57U
 
Upgrade AC esențial cu acoperire WiFi neîntreruptă

Routerul gigabit Wireless-AC1200 Dual-Band ASUS RT-AC57U, cu patru antene externe și tehnologie de mare putere oferă o rază de acoperire extrem de largă. Performanța la viteză ridicată 802.11ac este perfectă pentru streamingul clipurilor video 4K UHD, jocuri online cu suport pentru cele mai noi tipuri de consolă, precum Xbox One și PlayStation® 4, și pentru îndeplinirea altor sarcini ce consumă o bandă largă. Portul multi-funcțional USB 2.0 permite partajarea imprimantei, a hard discului și a conexiunii 3G/4G, în timp ce suportul ASUS AiDisk oferă acces, partajare și streaming pentru fișierele de pe calculatorul personal către dispozitivele conectate la Internet.
 
Router wireless ASUS RT-AC57U
 
Experimentați viteze wireless super-rapide

RT-AC57U oferă viteze gigabit wireless-AC super-rapide de până la 867 Mbps în banda de 5 GHz, ce sunt de 3 ori mai rapide decât standardul wireless-N. Rețeaua wireless de înaltă performanță permite vaăbucurați de gaming online cursiv, de o navigare web fără așteptări și îndepliniți alte sarcini ce necesită lățime de bandă, toate acestea fără o conexiune pe fir.
 
Router wireless ASUS RT-AC57U
 
Conectivitate dual-band pentru compatibilitate și performanță

Oferind benzi simultane de 2.4 GHz și 5 GHz cu viteze de până la 300 Mbps și respectiv 867 Mbps, RT-AC57U are o lățime de bandă combinată de până la 1167 Mbps. Puteți executa sarcini simple precum navigarea pe Internet și descărcarea fișierelor în banda de 2.4 GHz, în timp ce simultan permiteți dispozitivelor multiple facă streaming 4K UHD sau susțină în mod cursiv jocuri online și alte aplicații consumatoare, în banda de 5 GHz care este mai liberă.
 
Router wireless ASUS RT-AC57U
 
Adăugați stocare externă, imprimante și alte dispozitive la rețea

Transformați RT-AC57U într-un centru de servicii media și de administrare a dispozitivelor. Cu ajutorul portului USB 2.0 integrat, conectați unitățile de stocare externă, imprimantele, scanerele și multe alte dispozitive cu interfață USB pentru a le partaja cu PC-urile din rețea. Având dispozitivele conectate la rețea, le veți accesa mai ușor ca niciodată.
 
Router wireless ASUS RT-AC57U
 
WiFi dedicat pentru vizitatori

Partajați conexiunea cu vizitatorii fără a fi necesar dezvăluiți parolele personale sau resursele din rețea. ASUS Guest Network suportă până la șase rețele pentru oaspeți, fiecare cu propria limită de utilizare și parolă. Oaspeții nu pot accesa rețeaua primară sau alte dispozitive conectate.

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie
RT-AC57U
241 Lei
223 Lei
Mai ieftin cu: 18 Lei
Lipsă stoc
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Achiziții publice/SICAP
Produse care te-ar putea interesa
  • Cele mai vândute
  • Alți clienți au cumpărat
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse