Atenţie Utilizăm fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul IT-Fashion.ro. Înainte de a continua te rugăm să accepți Politica de confidențialitate.
Sunt de acord!

Combina frigorifica No frost SAMSUNG RB31FDRNDSA/EF, 308l, A+, argintiu, 68kg

Informații generale
Denumire Combina frigorifica No frost SAMSUNG RB31FDRNDSA/EF, 308l, A+, argintiu
Garanție 24 luni
Tip aparat Combină frigorifică
Volum net total (l) 308
Clasă eficiență energetică A+
Sistem de răcire frigider No frost
Sistem de răcire congelator No frost
Frigider
Volum net frigider (l) 210
Număr rafturi 4
Material rafturi Sticla securizată
Sistem dezghetare Automat
Compartiment fructe/legume Da
Dispenser apă Da
Dispenser gheață -
Congelator
Volum net congelator (l) 98
Număr compartimente congelator 3
Sistem dezghetare Automat
Capacitate de congelare (kg/24 h) 12
Altele
Culoare argintiu
Facilități Super congelare, Sistem Multiflow
Dimensiuni 185 x 59.5 x 66.8 cm
Uși reversibile Da
Iluminare interioară Da
Înălțime 185 cm

Combină frigorifică SAMSUNG RB31FDRNDSA/EF

 

Combina frigorifica SAMSUNG RB31FDRNDSA/EF

 

Congelatorul din partea de jos a frigiderului Samsung 3050 a fost proiectat în mod inteligent, pentru o utilizare eficientă a spațiului. Funcții precum raftul cu glisare ușoară și compartimentul cu deschidere completă ajută depozitați, organizați și scoateți alimentele, iar toate funcțiile sunt flexibile și proiectate special pentru a vă oferi comoditate pentru mulți ani de acum înainte, datorită compresorului cu inversor digital economic din punct de vedere al energiei care este atât de durabil încât este susținut de o garanție de zece ani.

 

Combina frigorifica SAMSUNG RB31FDRNDSA/EF

 

Maximizați în mod convenabil spațiul de depozitare

Adesea, pentru a ajunge la un borcan de iaurt din spatele frigiderului, trebuie navigați într-o cursă cu obstacole alimentare, precum o prăjitură cu mai multe straturi sau un borcan cu murături. O singură mișcare greșită poate însemna o glazură strivită sau o sticlă spartă pe jos. Raftul cu glisare ușoară este construit pe balamale glisante și poate fi scos cu ușurință, pentru dvs. puteți organiza eficient și aveți acces cu ușurință la alimente, văzând imediat ce este depozitat în spate.

 

Combina frigorifica SAMSUNG RB31FDRNDSA/EF

 

Bucurați- de economia de energie, zgomotul scăzut și o garanție de 10 ani

Spre deosebire de compresoarele convenționale, care dispun doar de două comenzi, de pornire și de oprire, compresorul cu inversor digital de la Samsung efectuează 5 cicluri, pe baza nivelurilor de umiditate și a șabloanelor de folosire. Astfel, temperatura se menține constantă, se reduce uzarea compresorului, pentru o durabilitate mai mare, iar zgomotul este păstrat la un nivel minim. în plus, veți bucură de liniștea interioară adusă de facturile reduse de energie și de garanția de 10 ani.

 

Combina frigorifica SAMSUNG RB31FDRNDSA/EF

 

Compartimentul cu deschidere completă iese în întregime afară, pentru comoditatea dvs.

Având o deschidere mai mare decât compartimentele convenționale de congelator, compartimentul cu deschidere completă ușurează organizarea și scoaterea obiectelor, inclusiv a celor voluminoase, ca de exemplu o cuvă de 10 l cu înghețată. Compartimentul se extinde în afară pentru o utilizare optimă a spațiului și, datorită designului acestuia, puteți deschide compartimentul cu deschidere completă chiar dacă ușa frigiderului se deschide numai la 90 de grade.

 

Combina frigorifica SAMSUNG RB31FDRNDSA/EF

 

Răciți mai multe băuturi, potoliți setea mai multor persoane

Foarte convenabil pentru o casă cu oameni însetați, raftul mare este mai adânc decât rafturile frigiderelor convenționale. Acum puteți depozita recipiente mari cu lapte și suc pe ușă, alături de cele două rânduri de doze și sticle cu băutură. Dați o petrecere? Utilizați raftul mare pentru răcirea sticlelor înalte de apă, băuturi gazoase și alte răcoritoare lichide.

 

Combina frigorifica SAMSUNG RB31FDRNDSA/EF

 

LED în partea superioară

Mai eficient energetic decât un bec convențional, LED-ul din partea superioară superior iluminează mai puternic decât un LED Samsung convențional. Acesta iluminează strălucitor interiorul întregului frigider, pentru a ajuta vedeți clar alimentele. șiți obiectele mai ușor și țineți ușa deschisă mai puțin timp, economisind timp și energie, totodată.

 

Combina frigorifica SAMSUNG RB31FDRNDSA/EF

 

No Frost

Tehnologia No Frost de la Samsung asigură răcirea uniformă, pentru eliminarea formării gheții și zăpezii. Acum puteți menține alimentele perisabile proaspete și hrănitoare. Mai mult, prin menținerea unei temperaturi uniforme, tehnologia No Frost reduce necesitățile de energie, ceea ce crește durabilitatea sistemului de răcire.

 

Combina frigorifica SAMSUNG RB31FDRNDSA/EF

 

Dozator de apă

Bucurați- de comoditatea și funcționalitatea unui dozator extern de apă fără elemente proeminente, dozatorul subțire fiind inserat pentru a menține suprafața plană a frigiderului. Este atât de atrăgător, încât veți dori închinați un pahar de apă rece în cinstea stilului său elegant.

 

Combina frigorifica SAMSUNG RB31FDRNDSA/EF

 

Suport pentru doze

Suportul pentru doze previne rostogolirea dozelor, precum și lovirea sau agitarea acestora. Fiind așezat în mod eficient deasupra rezervorului de apă, suportul pentru doze păstrează băuturile preferate la îndemână și se poate înclina pentru a ușura accesul.

Foarte multumit de combina
Scrie o recenzie
RB31FDRNDSA/EF
2,799 Lei
2,199 Lei
Mai ieftin cu: 600 Lei
Lipsă stoc
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Achiziții publice/SICAP
Produse care te-ar putea interesa
  • Cele mai vândute
  • Alți clienți au cumpărat
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse