TECHLY

La TECHLY, cream produse inovatoare care conecteaza oamenii, alimenteaza afacerile si imbunatatesc modul in care traim.

Usor de folosit. Puternic. Inteligen

Viziunea principala a fondatorilor TECHLY a fost aceea de a face noi tehnologii accesibile pentru toata lumea si de a crea o cultura in care inovatia si munca in echipa sa fie apreciate mai presus de orice.

Produsele TECHLY sunt renumite pentru simplitatea si usurinta de utilizare, permitand oamenilor sa-si gestioneze electronica acasa, la serviciu si in deplasare.

Fondata in 2011 de un grup de antreprenori foarte experimentati si inovatori, TECHLY ofera acum solutii complete pentru conectivitate, audio / video, mobilitate si nevoile de retea.

Sediul nostru se afla in Sacile, la 40 de minute de mers cu masina la nord de Venetia, Italia, unde depozitam peste 5000 de articole diferite.

De aici ajungem la lume - TECHLY este o companie internationala si reflecta varietatea culturala a pietelor globale pe care le deservim

 

TECHLY se angajeaza sa ofere clientilor produse de inalta calitate care respecta legile, standardele si cerintele de reglementare. Produsele sunt marcate in consecinta si sunt conforme cu standardele Directivelor Uniunii Europene (marca CE), Comisia Federala de Comunicare (FCC), Restrictia substantelor periculoase (RoHS) si cerintele marcarii altor tari.

Pasiunea si entuziasmul nostru pentru ceea ce facem ne permit sa atingem cele mai inalte standarde de performanta si inovatie pe care ni le-am stabilit. Credem ca oamenii care sunt concentrati, motivati si energizati de ceea ce fac, isi raspandesc entuziasmul catre ceilalti.

Momentan nu există produse în această secţiune