Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

Switch TP-LINK TL-SG1024D, 24P-GB, 24 x 10/100/1000Mbps

TL-SG1024D
404 Lei
În stoc furnizor
+
Comparaţi
Scrie o recenzie
Pune o întrebare despre produs
Comandă telefonic
Beneficii
Livrare
Metode de Plată
Plata în Rate
Plata in Rate Plata in rate online prin Oney
în 3 sau 4 rate cu cardul de debit
Caracteristici generale
Număr porturi
24
Viteză transfer LAN
10/100/1000
Standarde
802.3
Tabelă de adrese MAC
8K
Alimentare
100-240VAC, 50/60Hz
Dimensiuni (mm)
294 x 180 x 44
Garanție (luni)
24 Luni

Switch TP-LINK TL-SG1024D, 24P-GB, 24 x 10/100/1000Mbps

Ce Face Acest Produs

 

Switchul Ethernet Gigabit TL-SG1024D reprezintă un upgrade de înaltă performanţă, asigură costuri reduse, este uşor de utilizat, toate acestea făcându-l echipamentul ideal pentru a face trecerea de la o reţea veche la o retea de 1000Mbps. Toate cele 24 port-uri suportă functia auto MDI/MDIX, dumneavoastră nefăcându-vă griji în privinţa conectării corecte a cablului, pur şi simplu conectaţi şi utilizaţi. Mai mult decât atât, cu ajutorul tehnologiei inovatoare pentru eficienţă-energetică, TL-SG1024D poate economisi până la 25% din consumul de energie si 80% din materialul de ambalare poate fi reciclat, devenind astfel o soluţie eco-friendly pentru reţeaua dumneavoastră.

Tehnologia Green TP-LINK

 

Produsul TL-SG1024D Gigabit Switch dispune de ultima tehnologie inovatoare pentru eficientă-energetică, aceasta extinzând foarte mult capacitatea dumneavoastră de reţea cu mult folosind mai puţină energie. Consumul de energie se ajustează automat  în funcţie de starea linkului pentru a limita amprenta de carbon a reţelei dumneavoastră. Produsul respectă normele europene RoHS, acestea interzicând utilizarea anumitor materiale periculoase. În plus, 80% din materialul de ambalare poate fi reciclat.

Peformantă Superioară

 

Toate cele 24 porturi sunt Gigabit RJ-45, ele asigurând transferul de fişiere mari şi de asemenea compatibilitatea cu dispozitivele 10Mbps si 100Mbps Ethernet. Dispunând de o arhitectură switching antiblocare, TL-SG1024D transmite şi filtreză pachetele la viteza maximă a cablului asigurănd în acelasi timp un throughput maxim. Cu ajutorul functiei Jumbo Frame 10KB, performanţa transferurilor de fişiere mari este îmbunătăţită în mod semnificativ. Suportă de asemenea functia Flow Control conform standardului IEEE 802.3x pentru modulul Full Duplex şi backpressure pentru modulul Half Duplex , acestea atenuând congestionarea traficului şi asigurând fiabilitatea transmisiilor de date. Este o alegere perfectă pentru a actualiza reţeaua Gigabit în timp ce protejati investiţia anterioară în mod corespunzător.

Uşor de Utilizat

 

Caracteristicile auto ale acestui switch gigabit asigură instalarea simplă şi fără efort, plug and play. Nu este necesară configurarea. Funcţia Auto MDI / MDIX elimină necesitatea cablurilor crossover. Funcţia de Auto-negociere pe fiecare port detectează viteza unui dispozitiv de reţea (10, 100 Mbps sau 1000 Mbps) şi reglează în mod inteligent viteza pentru compatibilitate şi performanţă optimă.

Nu s-a găsit nici o recenzie

Produse care te-ar putea interesa
  • Cele mai vândute
  • Alți clienți au cumpărat
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse