Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

Switch TP-LINK 8P-GB UNMNGD DESK/RM

TL-SG1008
197 Lei
În stoc furnizor
+
Comparaţi
Scrie o recenzie
Pune o întrebare despre produs
Comandă telefonic
Beneficii
Livrare
Metode de Plată
Plata în Rate
Plata in Rate Plata in rate online prin Oney
în 3 sau 4 rate cu cardul de debit
Caracteristici generale
Tip switch
Retea RJ-45
Număr porturi
8
Management
Fara
PoE
Nu
Securitate
  • Safety & Emission FCC, CE
Alimentare
100-240VAC, 50/60Hz
Dimensiuni (mm)
250 x 158x 44
Garanție (luni)
24 Luni

Switch TP-LINK 8P-GB UNMNGD DESK/RM

Ce face acest produs

Switchul de 8 porturi Gigabit desktop/rack TP-LINK TL-SG1008 vă oferă o modalitate simplă de tranziţie la Gigabit Ethernet. Toate cele 8 porturi suportă auto MDI/MDIX, nu trebuie să vă faceţi griji în privinţa tipului de cablu, pur şi simplu conectaţi şi utilizaţi. Mai mult decât atât, cu tehnologia inovatoare de eficienţă-energetică, TL-SG1008 poate economisi până la 70%* din consumul de energie, devenind astfel o soluţie eco-friendly pentru reţeaua dumneavoastră.

Tehnologia Green implementată de TP-LINK

TL-SG1008 face parte din noua generatie de Switchuri Gigabit cu 8 porturi, montabil în rack, beneficiind de cea mai recentă tehnologie inovatoare, astfel putând extinde foarte mult capacitatea retelei, având un consum redus de energie electrică. Acesta reglează automat consumul de energie în functie de starea conexiunii si lungimea cablului, pentru a limita amprenta de carbon a retelei. Echipamentul îndeplineste regulile RoHS ale UE, ele interzicând utilizarea anumitor materiale periculoase. În plus 80% din materialul de ambalare poate fi reciclat.

Performanţe superioare

TL-SG1008 integrează arhitectura de comutare non-blocantă cu o capacitate de comutare de 16Gbps pentru throughput maxim de date. Capacitatea tabelei de adrese MAC 8K oferă scalabilitate chiar şi pentru cele mai mari reţele. Suportă de asemenea controlul fluxului IEEE 802.3x pentru modul Full Duplex şi backpressure pentru modul Half Duplex pentru a atenua congestionarea traficului şi pentru a asigura fiabilitatea transmisiilor de date.

Uşor de utilizat

Caracteristicile auto ale acestui switch gigabit asigură instalarea simplă şi fără efort, Plug and Play. Nu necesară configurarea. Funcţia Auto MDI / MDIX elimină necesitatea cablurilor crossover sau a porturilor uplink. Funcţia de Auto-negociere pe fiecare port detectează viteza unui dispozitiv de reţea (10 Mbps, 100 Mbps sau 1000 Mbps) şi reglează în mod inteligent viteza pentru compatibilitate şi performanţă optimă. Carcasa de dimensiuni compacte este ideală pentru amplasarea pe birouri cu spaţiu de lucru limitat, fiind potrivit şi pentru montarea în rack, convenabil şi în condiţii de siguranţă. LED-urile afişează în timp real starea de lucru şi oferă diagnoza de bază a erorilor. 

Nu s-a găsit nici o recenzie

Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse