TRACER

Brandul Tracer a fost in continua dezvoltare si evolutie din 1999, ajustandu-si oferta la cele mai noi tendinte si tehnologii, precum si la nevoile in schimbare ale utilizatorilor.

Pentru a asigura cea mai inalta calitate a serviciilor de asistenta pentru clienti, am dezvoltat, impreuna cu oferta noastra, structura echipei noastre de marketing si comert responsabila de asistenta pentru clienti si cooperare, vizand co-dezvoltarea afacerii. In prezent, operam pe toate canalele de distributie europene.

Oferta Tracer este creata pe baza tendintelor pietei, asteptarilor clientilor, precum si a experientei si competentelor echipei responsabile de dezvoltarea marcii noastre.

Acasa si birou
Produsele Tracer’s Home & Office sunt o gama larga de accesorii pentru computer, multimedia si mobile, care sprijina si faciliteaza utilizarea zilnica a tehnologiilor moderne in birouri, case si in deplasare.

Gamezone
Tracer GameZone este o linie de produse adresata jucatorilor pretentiosi care asteapta functionalitati specifice si parametri operationali ai fiecarui element al computerului lor.

Managementul liniei de productie
Selectarea fabricilor care produc produse Tracer este o problema cheie in ceea ce priveste oportunitatea livrarilor, precum si in ceea ce priveste calitatea ridicata a productiei.

Control de calitate
Datorita procedurilor stricte de testare in etapele de proiectare, productie si lansare, toate produsele sunt acoperite de o garantie de fiabilitate si performanta.

Pregatirea produsului
Informatiile furnizate si comunicarea cu potentialii clienti sunt de cea mai mare importanta. O informatie fiabila si inteligibila despre produs permite clientului sa evalueze produsul in mod corespunzator si sa ia decizia corecta de cumparare.
Preţ

Lei  –  Lei

  • 45Lei
  • 339Lei
Disponibilitate Stoc
Conectivitate
Tip
Tip produs
Compatibilitate
Compatibilitate (inch)
Tehnologie
Lungime cablu (m)
Material
Tehnologie
Culoare
Interfață
Culoare
Culoare