Atenţie Utilizăm fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul IT-Fashion.ro. Înainte de a continua te rugăm să accepți Politica de confidențialitate.
Sunt de acord!

Range Extender ZyXEL WRE2206, 300 Mbps

Extensie Plug-and-play pentru o mai buna acoperire wireless

ZyXEL WRE2206 Wireless N300 extinde reteaua wireless (Wi-Fi) in zonele cu semnal slab. WRE2206 este optimizat pentru a oferi o mai buna experienta Wi-Fi. Cu ajutorul antenelor ofera o acoperire cu pana 30% mai buna decat un Range Extender obisnuit. Puteti extinde reteaua existenta Wi-Fi cu ajutorul butonului WPS, in timp ce indicatorul LED va ajuta sa gasiti cea mai buna locatie pentru extender.

Usor de setat

Cu ZyXEL’s WRE2206 range extender puteti imbunatati cu usurinta reteaua Wi-Fi. Doar conectati extenderul si apasati butonul WPS, apoi apasati butonul WPS al router-ului si astfel extindeti cu succes reteaua Wi-Fi.

 

Indicator LED pentru pentru identificarea celei mai bune locatii

Este important unde instalati extenderul. Am realizat un indicator cu LED pentru a va ajuta sa identificati cel mai bun loc pentru instalare, astfel incat sa optimizati performantele. In plus, ZyXEL WRE2206 va arata cate dispozitive sunt conectate la extender si va ofera indicatii despre modul in care acest lucru va afecta performanta.

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie
WRE2206-EU0101F
141 Lei
Lipsă stoc
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Achiziții publice/SICAP
Produse care te-ar putea interesa
  • Cele mai vândute
  • Alți clienți au cumpărat
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse